Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
tompa55
üzenetére
Igen, az amazon úgy működik ahogy írtad, de én mailboxde-ről írtam, hogy extra szolgáltatásként lehet venni tőlük egybecsomagolást, amivel menthető egy 5 darabban kiszállított amazon rendelés, vagy csak simán spórolsz.
A 2 darab farmernadrág is ugyanúgy jön tőlük, mint a kétezer eurós videokártya, már jó pár éve a piacon vannak, nem lopkodásból élnek, hanem -többek között- az amazon csak adott nemzeti piacra szánt termékeiből amit te is akarsz venni (nálam is landolt egy új szériás Kindle karácsonyra) meg az amazon számlázási gyakorlatából, hogy a kiszállítási cím alapján állapítják meg az áfát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Mikrofon topic
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest