Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
De. UPS-en, viszont mindkettőn ugyanaz volt. Tegnap este 8 órai kézbesítés. Aztán az amazon frissítette a nyomkövetést, az ups-n semmi változás nem volt. Fura.
Nah, viszont olyan tekintetben már lényegtelen, hogy ma csak megjött. Kettőkor, előtte telefonált a futár.
Viszont. Én ilyen trehány csomagolást még nem láttam. Egy szimpla egyszerű kartondobozba belerakva a gyári csomagolásában (ami max arra jó, h a bolt polcán ne sérüljön). Olyasmi kartonba volt az egész, mint amit könyvek szállításánál szoktak használni, ez a "széthajthatós". Semmivel sem volt kibélelve, ott lötyögött benne. Egyébként egy külső HDD-ről beszélünk, csodálkozom, hogy egyáltalán működik. Most rendeltem először német amazonról, hát nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.09
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest