Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Rendeltem vasárnap (02.04) az amazon.de-ről egy terméket, bankkártyával fizettem. Amazon regem nem volt, így vásárlás alkalmával regisztráltam is (emlékeim szerint) és úgy ment végig a rendelés.
Közben leveleztem az eladóval emailben (ő irányított az amazon-ra, hogy ott tudom megvenni tőlük a terméket). 3 napra a rendelésre (02.07) elkérte a rendelési számot, hogy még valamit belerakjon a csomagba.
Belépnék az amazon.de-re, de ilyen email-el nincs regisztráció... rákeresek az email-eim között amazonos rendelésre nem talál semmit...
Gondoltam valamit elrontottam rendelés alatt, nem ment végig, fáradt voltam stb. Megnéztem az ebank-om, nem volt levonva semmilyen összeg és elvileg zárolva se (erre nem mernék 100%-ra megesküdni).
Így regisztráltam ismét, lerendeltem ismét, azonnal kaptam rendelési azonosítót emailben. Rendelés után felmentem ebankra és láttam, hogy a rendelési összeg kb 2.5-szerese zárolva van a számlán...
Az amazonos regemen természetesen csak egyszer rendeltem le a terméket.Ma pedig megérkezett a termékből két példány is... Az összeg ma lett jóváírva a számlámról, természetesen kétszer. A tranzakció dátuma mindkét esetben 02.07, azaz szerda, holott az elsőt vasárnap rendeltem...
Ezt nem tudom hova rakni egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest