Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Nálam most nagyon leszerepelt a (német) Amazon.
21-én rendeltem tőlük, kifizettem az extra szállítást hogy 11.29-re megérkezzen (a rendeléskor a termék nem volt raktáron, 23-at adtak meg beérkezésnek).
Egészen tegnap délutánig nem történt semmi, akkor zárolták a vételárat. Ma délelőtt beszéltem velük telefonon, hogy hogyan lesz ebből holnapi érkezés, e-mailben és telefonon is megerősítették, hogy minden gond nélkül.Miután megkaptam a csomagszámot, és hétfői dátum szerepelt mellette, felhívtam a magyar UPS-t, mert éreztem, hogy ebből nem lesz semmi.
Az ügyintéző majdnem kiröhögött, mikor megkérdeztem, hogy ugye ez tényleg nem fog hozzám holnapra megérkezni
Hogy dicsérjem is őket: miután újra beszéltünk telefonon, és elmondtam a problémát, gond nélkül refundolták az extra szállítási költséget, és a bonyodalmak miatt egy 5€ kedvezménykupont is adtak a következő vásárláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Crucial DDR5 RAM 16GB 5600MHz SODIMM CL46
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest