- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
sziasztok!
Egy rendelést le kellett mondanom az amazon.de-n (mert feleslegesen számoltak fel 4 euró postaköltséget) - még megtehettem mert küldés előtt történt - amiről kaptam e-mailt is, hogy sikeresen törölték a rendelésem, nem vonják le az összeget. Viszont a kártyámat leterhelték az összeggel. (Ezt még akkor nem tudtam). Így újrarendeltem az eszközt, mert akkor már helyesen nem számolt fel szállítási költséget. Viszont észrevettem, hogy pár száz forint híján nem tudják újra leterhelni a kártyám.
Így a kérdésem: ha utalok pénzt a számlámra akkor az amazon újra megpróbálja leterhelni az összeget automatikusan? Vagy valahogy jeleznem kell feléjük, hogy már megvan az az összeg, amit leterhelnének? Vagy le kell mondanom a rendelést, és újra rendelni megint?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest