Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvh
csendes tag
Sziasztok! (SEGITSEG!!!)
Sajnos telefonon keresztul valamit elnyomhattam es veletlen berendeltem az amazon.de-rol egy 70 ezres dzsekit, amirol nem is tudtam, hogy levonta a penzt a bankszamlamrol (nem kapok smst), igy ma megerkezett, en pedig majd elajultam, visszaneztem a szamlatortenetet es -70K. Akkora dobozban hoztak, hogy azthittem valaki hutot rendelt.
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.
Ha valakivel esetleg telefonon is fel tudnam venni a kapcsolatot, aki jartas benne nagyon megkoszonnem! Jaj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Képregény topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.