- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvh
csendes tag
Sziasztok! (SEGITSEG!!!)
Sajnos telefonon keresztul valamit elnyomhattam es veletlen berendeltem az amazon.de-rol egy 70 ezres dzsekit, amirol nem is tudtam, hogy levonta a penzt a bankszamlamrol (nem kapok smst), igy ma megerkezett, en pedig majd elajultam, visszaneztem a szamlatortenetet es -70K. Akkora dobozban hoztak, hogy azthittem valaki hutot rendelt.
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.
Ha valakivel esetleg telefonon is fel tudnam venni a kapcsolatot, aki jartas benne nagyon megkoszonnem! Jaj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.