- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Ilyet még nem nagyon láttam, gondoltam leírom:
Amazon.co.uk-ról rendeltem egy Nixeus Revel egeret. Nem jött be, indítottam egy visszaküldést. Ma este csomagolnám be, majd eszembe jutott, hogy az eredeti címzésen németből küldték a cuccot annak ellenére, hogy uk-s oldalukon rendeltem. Írtam nekik egy üzenetet, hogy, ha nem nagy baj, akkor én inkább a német return centerükbe küldeném, mert nekem az kényelmesebb lenne. Erre kapom a választ kb. fél óra múlva (22ó30p-kor!!!, igaz nekem indiainak vagy, arabnak tűnő nevű ügyintézőtől, lehet náluk már reggel van), hogy értik a gondomat, elnézést kérnek és visszautalták a pénzt. Az egeret tartsam meg, vagy semmisítsem meg, ahogy jónak látom.
(Ismétlem, én csak annyit kértem, hogy nagy küldjem a német központjukba, semmi egyebet nem kértem számon vagy panaszoltam, hogy az UK nekem drágább, vagy ilyesmi).Most ezt nem mint egy kihasználadó eljárást szeretném megosztani, hanem az Amazon customer service több mint korrekt hozzáállását. Le a kalappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Ismétlem, én csak annyit kértem, hogy nagy küldjem a német központjukba, semmi egyebet nem kértem számon vagy panaszoltam, hogy az UK nekem drágább, vagy ilyesmi).