Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- 3D nyomtatás
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Ilyet még nem nagyon láttam, gondoltam leírom:
Amazon.co.uk-ról rendeltem egy Nixeus Revel egeret. Nem jött be, indítottam egy visszaküldést. Ma este csomagolnám be, majd eszembe jutott, hogy az eredeti címzésen németből küldték a cuccot annak ellenére, hogy uk-s oldalukon rendeltem. Írtam nekik egy üzenetet, hogy, ha nem nagy baj, akkor én inkább a német return centerükbe küldeném, mert nekem az kényelmesebb lenne. Erre kapom a választ kb. fél óra múlva (22ó30p-kor!!!, igaz nekem indiainak vagy, arabnak tűnő nevű ügyintézőtől, lehet náluk már reggel van), hogy értik a gondomat, elnézést kérnek és visszautalták a pénzt. Az egeret tartsam meg, vagy semmisítsem meg, ahogy jónak látom.
(Ismétlem, én csak annyit kértem, hogy nagy küldjem a német központjukba, semmi egyebet nem kértem számon vagy panaszoltam, hogy az UK nekem drágább, vagy ilyesmi).Most ezt nem mint egy kihasználadó eljárást szeretném megosztani, hanem az Amazon customer service több mint korrekt hozzáállását. Le a kalappal.
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Amazon.de-re küldenék vissza terméket. Mi ennek a menete pontosan? Valami nyomtatható címiratot meg vámpapírt küldtek, de gondoltam megkérdem, hátha csinált már itt ilyet valaki.
Köszönöm előre is!

-
MaTpr0F
senior tag
Ez a bolt legitnek tűnik?
-
MaTpr0F
senior tag
Szerintetek ebből az első vagy a második kamu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PH! Darts
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Ismétlem, én csak annyit kértem, hogy nagy küldjem a német központjukba, semmi egyebet nem kértem számon vagy panaszoltam, hogy az UK nekem drágább, vagy ilyesmi).