- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Akkor hagyjuk az afa torvenyt az elmult 30evben csak megertettem mar

Nincs magyar cegem. Angol van ukban afa registralt. Semmi logika nics benne hogy magyarorszagra szallitva afa mentesen araznak de ukba szallitva nem.
Barmit vettem barhonnan eubol mindenki afa mentesen szamlazott ukba.
Plusz ezt az amazon talalta ki, sehol semmi felelosegem nincs abban hogy veszek e valamit nemet amazonrol vagy nem mert mindegy mivel fizetek ceges vagy magan kartyaval mindenkeppen levonjak az afat es a szallitasi cimnek sinvs koze ceghez. Soha nem kerdeztek meg majd be fogom e vallani vagy ceg rendeli e. Egy tobb mint tiz eves amazon accountrol van szo ami csak bovult cimekkel fizetoeszkozokkel.
Az adoszamomat meg akkor adtam meg amikor az uk cimunket commercialnak jeloltem hogy max otig szallitsanak mert iroda vagyunk nem lakas.
Szoval nekem tovabbra se tunik ok-nak a dolog. A hu cimunkre kaphatunk egy listat max hogy x afat fizessunk be bar mivel nevhez sem kotheto aki ott lakik ezert behajthatatlan.
Remelem sokaig megtartja ezt a szokasat az amazon.de
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubuntu Linux
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest