Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Köszönöm!
Sikerült végül emailt küldenem. 
-
gipsztigris
addikt
Amazon Product Supportot milyen varázsszóval szoktátok elérni?
Egyáltalán, van olyan ember akinek sikerült már kapcsolatot teremteni az amazon ügyfélszolgálattal? Gyakorlatilag az egész napom erre ment rá, hogy kapcsolatot teremtsek velük, de az eredmény nulla! 
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Minap vásároltam egy órát az Amazonon "Lightning Deal" akcióban 200 USD kedvezménnyel. Global Shipping import díjat úgy vonták le, mintha az eredeti összeget fizettem volna. Számításaim szerint 30-35 dollárral fizettem többet mint amennyit kellett volna.
Számítsak visszatérítésre automatikusan vagy írjak az Amazonnak, hogy elszámolták magukat?Köszi a választ!
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Lehet,hogy triviális kérdés, de az Amazon ügyfélszolgálatot hol, illetve milyen címen tudom elérni?

Vettem egy órát és Amazon Globallal szállítják, pontosabban nem szállítják. Hét napja még csak "szállitasra előkészítve" státusz látható és szeretném megkérdezni, hogy vattafak?
Köszi! -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Parádésan gyors szállitási idő.
Nov.30-i vásárlás, ma reggel kilenckor kézbesítette az UPS. USA-ból érkezett az áru.
Alig hittem a szememnek! 
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Amazonon honnan lehet megtudni,hogy adott terméket melyik országból kuldik?
Még sohasem rendeltem onnan, bár több éve van fiókom oda.
Tudnom kellene,hogy szamitsak-e ÁFÁ-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sikerült végül emailt küldenem.