Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Nektek működik a tracking? Engem 5-7 mp várakozás után az order details lapra dob.
-
Nagytoll
senior tag
Hello!
Előbb próbáltam rendelni az amazon.co.uk-ról valamit és vissza lett utasítva a kártyám. Ez miért lehet?
Shipping, napi limit, minden stimmel elvileg. Ilyen még nem történt velem ezelőtt, bár amazonról még nem rendeltem. OTP kártyám van -
Nagytoll
senior tag
Hello! Emailben bizniszeltem valakivel, cím, név és egyéb szükséges adatokat kért el, mondván, hogy regisztrálja a rendelésem, a fizetés majd elvileg amazonon történik (amazon.de), ma kaptam egy emailt, hogy sikerült a regisztráció és elküldte a csomagot már csak küldenem kell a pénzt, kaptam egy hivatalosnak tűnő emailt erről a címről :
Amazon Services Europe
amazon-marketplace-orders@swsamazoncentral.com
A kérdésem, hogy ez tényleg hivatalos-e ez az email és nyugodtan küldhetem-e a pénzt, vagy leakarnak valahogy húzni? -
Nagytoll
senior tag
Hello! Van valahol valami összefoglaló írás arról, hogy miként működik a szállítás MO-ra? Pár éve próbálkoztam utoljára, akkor még úgy emlékszem az amazon nem szállított hozzánk, viszont itt a fórumot olvasva úgy látom ez változott. Amazon oldalát nézegettem a szállítással kapcsolatban, de nem tudok kiigazodni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest