Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joethefox
csendes tag
Helló!
Valahol olvastam, hogy az amazon is bevezetett valami paypalhoz (amit ugye nem enged használni az áruházában, mivel konkurencia) hasonló fizetési rendszert, amivel a saját áruházában lehet vásárolni. Mivel a paypalomat nem használhatom, nincs amerikai központú bankszámlám, valamint a kártyás fizetés is kilőve, gondoltam, az amazon accountomhoz létrehozok egy ilyet, és átutaltatok rá pénzt, mint a paypalnál, és azzal vásárolnék. A fizetési módoknál feltételezem, az amazon store card takarhatja ezt, de ott úgy tűnik, csak usa tagállamokból lehet ezt létrehozni. Van valami módszere, hogyan tudom ezt megcsinálni, vagy rossz helyen keresem a módját? Ami mindenképp lényeges, hogy mindenképp előre rátöltött pénzt akarok elkölteni, semmiképp nem szeretném hitelből vásárolni (még ha x idő alatt vissza is tehetem).
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest