Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Aham, értem, az király, ha minden visszafizetik

Postát néztem, ott valami 7xxx forint lenne egy 1,5 kg-os csomag, a GLS meg 6756 forintért viszi (ha minden igaz, mert még nem jeleztek vissza, csak ajánlatom van).
De most néztem, hogy elvileg ez még beleférhet levélként is, akkor viszont csak 5xxx a posta, akkor inkább azzal küldöm

Akkor a számlával nem kell foglalkozni, amit a címkével együtt ki kellett nyomtatni? Akkor csak rányomom a vonalkódos címkét, aztán mehet?
-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ki kellett nyomtatni valami számlát is, és azt irja, hogy abból is az egyiket fel kell ragasztani a dobozra. A másikat meg adjam oda a fuvarosnak (én most gls-t akarok hívni). Ez minek is kell?
Postaköltségre azt írták, hogy 8 fontot kapok vissza, ha megkapták az árut.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Fizetik automatikusan a postaköltséget.
Amennyiben többe került feladnod, mint amennyit fizettek neked, akkor számla/nyugta másolattal el tudod kérni a maradék összeget is.Gyakorlatban ez úgy működik, hogy ki kell nyomtatnod egy papírt, ezt felragasztani a dobozra. Rajta van Amazon címe meg vonalkód, ami nekik kell a vissza küldött árú azonosításához.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Ha vissza akarom küldeni a billentyűzetet az amazonnak, akkor indítok egy return item-et. És utána én feladom postán nekik? Csinált már valaki ilyet? Mennyi a posta költség oda?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest