Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát bankja válogatja, 2-4 munkanap.
-
Ispy
nagyúr
válasz
garfield-r
üzenetére
In Stock.
This item does not ship to Szigetszentmiklós, Hungary.Hozzám nem hozzák, de gondolom nem csak Szigetszentmiklóst akarják kirekeszteni ezzel.

-
Ispy
nagyúr
válasz
rekacsno
üzenetére
Hátha ez az oldal segít neked. Ha ráírják, hogy GIFT, akkor 45 EUR-ig vám és áfamentes, egyébként 22 EUR.
-
Ispy
nagyúr
Remélem ha egy hónapon belül refundálok még egy billt amazonék nem fognak insta banolni

-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ma jött az email, hogy elfogadták a refound-ot, megkapták a terméket

Akkor mégsem buktam el 46k, ez azért jó hír, igaz 1 hónapig tartott mire minden lement, pedig a posta külföldre csak elsőbbségivel szállít levélként. Most vagy a posta volt tetű lassú vagy az amazonék voltak besz@rva a karácsonyi visszaküldési hullám miatt.
-
Ispy
nagyúr
Dec 18-án küldtem vissza angliába egy terméket postával, eddig még nem jelezték, hogy megérkezett. Kezdjek vajon aggódni, vagy még korai?
-
Ispy
nagyúr
Belföldön nekem is megjött a csomag, délután feladta a bolt, másnap mentem érte.
Én 17-én rendeltem amazonról egy Corsair billentyűzetet, az írja a tracking, hogy csütörtökön megkapom. Azt mondjuk nem tudom melyik csütörtökre gondoltak

Igaz tegnap előtt már a német depoban volta cucc, lehet mégis megjön karira.
-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Aham, értem, az király, ha minden visszafizetik

Postát néztem, ott valami 7xxx forint lenne egy 1,5 kg-os csomag, a GLS meg 6756 forintért viszi (ha minden igaz, mert még nem jeleztek vissza, csak ajánlatom van).
De most néztem, hogy elvileg ez még beleférhet levélként is, akkor viszont csak 5xxx a posta, akkor inkább azzal küldöm

Akkor a számlával nem kell foglalkozni, amit a címkével együtt ki kellett nyomtatni? Akkor csak rányomom a vonalkódos címkét, aztán mehet?
-
Ispy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Ki kellett nyomtatni valami számlát is, és azt irja, hogy abból is az egyiket fel kell ragasztani a dobozra. A másikat meg adjam oda a fuvarosnak (én most gls-t akarok hívni). Ez minek is kell?
Postaköltségre azt írták, hogy 8 fontot kapok vissza, ha megkapták az árut.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Ha vissza akarom küldeni a billentyűzetet az amazonnak, akkor indítok egy return item-et. És utána én feladom postán nekik? Csinált már valaki ilyet? Mennyi a posta költség oda?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Philips LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A postának meg plusz pacsi az sms-ért.

), azt írták 12.15-e a várható érkezés, 12.10-én megjött