Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, rossz meret miatti ruhavisszakuldes teren mennyire tolerans az amazon? Most ketszer is sikerult rossz meretu farmert rendelnem, es ezek az elso onnan rendelt ruhak, es eppen kuldenem vissza a masodikat is. Mas dolgokat szoktam rendelni, 1-2-szer evente, evek ota, ezt azert valszeg latjak az accountomon.
Helyi boltban felprobaltam a farmert, az ugyanakkora szamozasu az amazonrol kb. 6-7 centivel kisebb derekbosegu... Vacillaltam, hogy akkor eggyel vagy kettovel rendeljek nagyobbat a masodik korben, es hogy a konkret darabbal ment-e felre valami, vegul csak eggyel lett nagyobb a masodik, de meg az is kicsi lett. Ja es Levis, amirol azt gondolna az ember, hogy mindenhol ugyanolyan. Nem akarom behozni a temat, csak mentegetozni akarok, hogy nem teljesen fogalom nelkul rendelgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- BMW topik
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest