Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv,
Most kezdtem el fotózni és gondoltam megosztom veletek az egyik képemetVárom az építő jellegű kritikákat
-
*Ropi*
félisten
válasz #04230330 #17018 üzenetére
Jó, csak mert múltkor belefutottam egy olyanba, aminek nem volt saját menüje, hanem csak szoftveresen lehetett Windows alól állítani egy olyan programmal, aminek a régi verziója nem ismerte fel a monitort, az újabb meg nem volt hajlandó települni...
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
válasz csabi94 #17038 üzenetére
A renderelésen sok múlik. Mibe raktad le? Nekem a wmv jött be nagyon, főleg a quality vbr, úgy húzod a minőséget, mint a jpegnek, és 95% körül már tuti.
Illetve amatőr videónak jó, de lehetne rövidebb. Én sem merem 2-3 percnél hosszabbra vágni a dolgaimat
@JuSzt : A kép éppen nem jó, de az ötlet nekem bejön
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
csabi94
őstag
Hát megmondom őszintén, csalódott vagyok. Mire rendereltem, és feltöltöttem youtube-ra, olyan minőségromlás lett, hogy félek bemutatni, még a végén kitagadtok innen!
Itt lehet megnézni, akit érdekel a bringázás, az élvezni fogja, egyeseknek lehet, hogy unalmas. -
-
erzol
őstag
Tegnap vettem egy heliost:
[link] -
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #17031 üzenetére
kimaradt sok hónap vissza kell ám szokni a "látásba"
addig sajna a minőség egy darabig még nem lesz az...[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Real_Necro
veterán
-
-
Deadpapa
aktív tag
válasz szarkad333 #17021 üzenetére
Egész jó
-
akela91
addikt
válasz szarkad333 #17024 üzenetére
Így már tetszetős.
-
Csíkot retus, vagy levágni, és ez már tényleg sokkal jobb
-
akela91
addikt
Nagyon zavaró a bal sarokban az a csík.
-
-
csabi94
őstag
Nekem sikerült úgy, hogy egy kép sem maradt ki, ráadásul közben iszogattunk, zenét hallgattunk, aztán amikor lemerülőben volt a gép, havernak a kezébe nyomtam, hogy most Ő nyomkodja 10 másodpercenként, és 2 kép között pont ki tudtam az akksit cserélni. A napfelkeltésnél össze is jött, a naplementénél az állvány egy kicsit megmozdult, látszik, de hát ez van! Azért a 3 média 5-öst megkaptam a munkáért, holnap összevágom azt a verziót ami netre mehet, mert nincs benne annyi privát dolog, aztán belinkelem ha van rá igény!
-
-
válasz scream #17003 üzenetére
Kis f érték a nyitott blende. Milyen obid van?
Ami rá van írva, hogy f=1:x.x-y.y , na ott az x.x és az y.y az objektív saját fényereje, nyitott blendével. Ennyire kell letekerni az f-et. (Blende=rekesz=f)"Illetve látszik pár csillag, csak nem olyan szépen, mint szerintem kéne, illetve a háttere a csillagoknak teljesen fekete."
Valószínű nem volt nyitva, nekem akkor szokott ilyet csinálni, ha le van rekeszelve, azaz nem tök nyitott blendével megy a dolog.Blende hatása
Éjjel van még egy olyan hatás is, hogy az erős fények (lámpák) szép sugaras fényeket adnak, ha rekeszelve van az obi. De a csillagok meg nem látszanak tőleA B idő az az a mód, amikor addig tart az exponálás, amíg nyomod a kioldót.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hát ISO volt 800 és 1600 is, de bekapcsoltam a zajszűrőt meg zajcsökkentést is, de így is elég zajosak lettek.
Illetve látszik pár csillag, csak nem olyan szépen, mint szerintem kéne, illetve a háttere a csillagoknak teljesen fekete.
Nyitott blende az mit takar pontosan? Hogy nagy rekesszel? Vagy hogy tudom "kinyitni" a blendét? (Ez lenne a B mód?)
-
válasz csabi94 #17001 üzenetére
Én is csináltam így egy jelenetet a time lapse-s filmembe, csak sem szép, sem jó nem lett Ahol tudtam, ott laptoppal vezéreltem a gépet, az is jó megoldás volt (az 1100D-t lehet USB-ről abajgatni, a Canon progi tud időzítést...)
A kioldóm nekem is saját, elkezdtem építenii egy időzíthetőt is, de olyan 90%-os készültségnél megakadt a dolog időhiány miatt (mert szabadidőmben állandóan kint mászkálok, és makrózok )
-
csabi94
őstag
Így van, vezetékes távkioldó nagyon jó erre, én gyártottam magamnak a 350D-hez, kellett egy kis kábel hozzá, egy 2,5-es jack, meg egy kapcsoló. Az a baj, hogy csinálnék timelapse-et is, csak így nem tudok (bár amikor rá voltam kényszerülve, mert média órára kellett a kisfilmhez, akkor csináltam így is, hát eléggé elfáradtam a végére ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest