Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple notebookok
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
szerintem manualban tul nagy zaridot adtal meg, es bemozdultak a kepek (vagy a tema vagy a kezed)
lojj parat autoban is es nezd meg azokat sztemHe scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
Larry303
addikt
válasz psycroptic #18885 üzenetére
nagyon esetlen a póz, olyan mintha épp a dolgát végezné
nekem az ösvénnyel nem lenne bajom inkább ezzel van, plussz az arckifejezések sem az igaziak, a pados sztem is jobb mint a többi...rád nyilván érzelemmel vannak a képek azért látod másnak őket.bb0t: obi sweetspotján nézd meg mit tud... alap iso állványról időzítővel stabi nélkül vmi statikus témánál...ez után viszonyíthatsz majd
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
bb0t
senior tag
válasz sarasota123 #18896 üzenetére
manuális módban csináltam 95%-át
mindenhogy próbálgattam :/EZ ez még nagyjából jó lett, 1/200-as záridó, f/5.6 de ez már ISO1000. ISO-t viszont próbálom 200-on tartani mert az epl3-nak nem erőssége a magas ison produkálni.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
sarasota123
aktív tag
ezeket nem auto mode-ban lotted igaz?
a macskat ahogy nezem f22-n sikerult 1/3 zaridovel, ez eleg erdekes kombo, es gyanitom a bemozdulas miatt lett eletlen, lehet a tobbinel is a zarido a gondHe scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
-
Bandinho
tag
válasz psycroptic #18891 üzenetére
Legfőképp sehova vagyis a padra, mert ott jó.
Tudom hány szín van a fekete-fehérben pont ez a baj, hogy még azt is elveszi a képről, ami segített kicsit rajta, a színeket."Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
bb0t
senior tag
Próbáltam kikapcsolt stabilizátorral is meg bekapcsolttal is. 130 képet lőttem ma délután a kertben csak úgy próbaképp és nagyjából egyikkel sem vagyok elégedett.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Képstabilizátort állvány esetén némely gépnél ki kell kapcsolni, mert ezt eredményezi.
Iletve, az állvány, és a stabilizátor sem jelent megoldást a mozgó témára, virágok esetén pl. ha a szél mozgatja, elmozdul.
Viszont a tök statikus dolgok is életlenek a képen, az inkább a stabilizátor miatt lehet, bár nem vagyok tök biztos a dologban.Mutogatni való hater díszpinty
-
bb0t
senior tag
válasz jjeahh #18888 üzenetére
Ez csak egy pár a sokkal több közül. És ezek mind állványról készültek.
-
Bandinho
tag
válasz psycroptic #18885 üzenetére
Csak be van állítva minden képen középre és annyi. Túl szűk az ösvény, zavar kétoldalt a nagy homály. Fekete fehérben meg még annyi szín sincs benne, mint az eredetiben.
A pados nekem tetszik. Jobb kompó, szebb színek."Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
bb0t
senior tag
Vettem egy E-PL3-at, ezelőtt még csak kompakt gépem volt, és nem igazán értem miért de sok képem még állványról sem sikerül. Életlenek autofókusszal is, manuális fókusszal is, bárhogyan is állítom a blendét meg a záridőt valamiért nem éles. Nem értem mi lehet az oka
-
r3dsnake
nagyúr
Mai fotózás eredménye: Klikk
-
psycroptic
őstag
És azt elárulnátok, hogy miért kuka mind?
(#18884) *Ropi*:nincs koncepció. Vagy mire gondoltál konkrétan?
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
*Ropi*
félisten
válasz psycroptic #18882 üzenetére
Nem tudom mi volt a koncepciód, de nem jött össze.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Bandinho
tag
válasz psycroptic #18882 üzenetére
Nekem nem igazán jönnek be, talán amelyiket kihagytad [link]
"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
-
phaseOne
tag
válasz MC Pite #18878 üzenetére
ennyire rossz? ejnye
közben dolgoztam azon a képen is ami kicsit sárga lett, most szerintem már elfogadható szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz phaseOne #18877 üzenetére
A virág és az épület bejövős, a másik kettőre nem tudok építőt írni
Gyerekes sorozatot csináltam
hétvégénünnepnapon, egy-két ismerős lurkóit hasonló módon lencsevégre kapnám, ha van 1-2 dolog amit kerüljek vagy máshogy csináljak, megköszönném ha megosztanátok. Az első hogy tanuljak meg ezerrel teleportálni, azt már tudom
[link][ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
phaseOne
tag
hozok még néhány képet
[link]
[link]
[link]
[link]t1m3l3ss: elég jó geometriája van annak a képnek (de nem a történetmesélős kategóriába való), csak a plafon hibádzik kicsit (ferde, mivel sok körötte a fehér ezt lehet h beforgatnám ps-el), meg ebben a formában még nem elég elvont, talán el lehetne forgatni az egészet, és az segítene...
meg a földön látszódik talán az árnyékod? -
Andrew31
senior tag
válasz Bandinho #18873 üzenetére
Nagyon gondolkodtam.
T1m3l3ss: nekem tetszik, nyomtam is rá egyet, de nyilván lehet rajta még csiszolni.
Fandango: a tiéd is, ez is kapott egyet!
Engem nem érdekel (szinte) semmilyen "hiba" egy képen, ha valami megfog benne. De természetesen ki lehet javítani, ha valaki gyakorolna....
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
-
A Zéé
addikt
válasz T1m3l3ss #18868 üzenetére
na majd a kályhás gyerek megszakérti!
Maga a kandalló inkább funkcionális, mint szép. Magasról is lőtted, nagyon széles látószöggel, árnyék is benne van, fatároló is poros, tűztér se tiszta, meg az üveg is maszatos. Tudom, hogy klisé, de sokkal jobban mutatnak ezek akkor, ha a fatároló tele van hasábokkal, és ég bennük a tűz. Nem mellesleg a maszatot el is takarják ezzelJust a simple Lineman...
-
T1m3l3ss
csendes tag
Mivel elkezdődött a fűtésszezon, ezért egy a témával kapcsolatos fotót hoztam véleményezésre, ami tudom egyszerű, de (sajnos) mégsem nagyszerű - talán megüti a szintet. Lehetne jobb, és már vannak ötleteim is erre vonatkozóan, remélem a jövőben időm és kedvem is lesz megvalósítani őket.
Where_your_hearth_lies -
Fandango
veterán
-
Bandinho
tag
Rám-szakadék
"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
Ffranklyn
csendes tag
válasz Real_Necro #18862 üzenetére
Szerintem az a gond hogy valamiért felnőtt tartalomnak nézi a két képet mert bejelentkezve rákérdezett, hogy biztos akarom-e .
szerk
This photo is visible to any Flickr member
This photo is marked as Moderate[ Szerkesztve ]
-
Reorx
tag
válasz Real_Necro #18862 üzenetére
Kipróbáltam, ha kijelentkezem nekem sem mutat semmit... pedig nem gondolnám, hogy szüksége lenne az oldalnak arra a pár így fogott userre.
-
Real_Necro
veterán
"You must be signed in to see this content."
Most már bejelentkezés nélkül nem is lehet flickr-re ránézni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Reorx
tag
válasz sarasota123 #18860 üzenetére
első, mostmár talán egyenesebben
Igazad van, nem kéne már ilyenkor képeket feltölteni Az árnyékokon sokat agyaltam, szerettem volna egy kontrasztos képet csinálni de úgy hogy ne vesszenek el teljesen a részletek... legalábbis ez lett volna a cél.
-
sarasota123
aktív tag
az első nekem eléggé dől balra, meg valahogy sehol sem éles, meg sok helyen túlságosan bebuktak az árnyékok, amúgy nem lenne rossz szvsz
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
Reorx
tag
Hoznék két képet még a múlt hétvégéi rokonlátogatásról és kíváncsi lennék a véleményetekre. Vagy ezer féle képen megvágtam már őket, most úgy érzem ezek nem lettek rosszak. Az ff-en olyan mintha ferde lenne a kémény de gyanítom, hogy az bizony egyébként is ferde volt, mert ha beleegyenesítek akkor meg a gerendák lesznek ferdék...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
phaseOne
tag
válasz Fandango #18824 üzenetére
köszönöm, az 1. képen még gondolkodom az utómunkát illetőleg...
lehet újracsinálom...
ahogy *Ropi* mondta külön kellett volna választani a dolgokat, + az egész templom sárga, úgyhogy lehet hogy a lányon nem kellett volna erre rátenni még egy lapáttal sőt, most egy másik monitoron nézem és még vörös is, G!
van valami mód a LR-ben hogy a split toning-ot a kép csak egy részére alkalmazzam?
amúgy Oktogon mellett van nem messze.
pózoltatás szempontjából egyetértek. sajna én még nem értek hozzá úgyhogy leginkább rábíztam a dolgot. de mielőtt megköveznétek, ez NEM esküvői munka, csak szórakoztunk
Ropi, lehet ezt tanulni, vagy ez majd jön az emberekkel való munka folytán?ami a 2.-at illeti, igen ezen a monitoron is sötét kicsit... majd meglátom mit tehetek...
fentebb undormány fénycsövek vannakTelomanikus: cool most vidd a szobát valami izgi helyre
Fandango: az első (bár nem ritka kép) és az utolsó (jó ez a vágás, 1x1-ben még lehet próbálkozni) tetszik. a második ferde de az sem rossz és szvsz nem alexpós. a gólyáson meg szerintem magasan voltál, és kicsit lapos is.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Fandango
veterán
Golyabol egy kicsit visszaveszek, mert tenyleg sok.
Kutyasat hogy vagnatok? (alul meg van egy kis hely, szoval mehet feljebb)hcl: ami alexposnak tunik, valoszinuleg azert mert eleg borus, szar ido volt. Meglatom mit tudok meg kezdeni vele.
-
válasz Fandango #18843 üzenetére
A második elég alexpósnak tűnik... Én őszi témában próbáltam ma ilyet, kevés sikerrel Különben képnek nagyon tetszene
A kuya kicsit alul van talán.
A gólyáért meg utállak, ilyen közel jöjjön Harmad, jó irányba néz, stb
A réce is bejön, környezetben van, szép.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
deja vu
addikt
válasz Nameste #18845 üzenetére
Már kezdtem örülni, hogy egy györöki srác, te lettél volna az első akit itt fölfedeztem volna a fórumon. Én pösti vagyok, csak ott van nyaralóm.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Nameste
tag
válasz deja vu #18841 üzenetére
Egy bokor kitakarta a többit. Meg amúgy is az az első 100 képem közt volt amit csináltam, szóval még ennél is tapasztalatlanabb voltam.
Amúgy nehéz lenne megmondani hol lakom, Gyenes, Szentgyörgy, Kehida vegyesen, de persze kattingatok a környéken több helyen.[ Szerkesztve ]
-
-
deja vu
addikt
válasz Nameste #18839 üzenetére
Az első képeden, ott miért csak a kápolna fele van rajta? Imádom azt a helyet, meg a kilátót is. Györöki vagy?
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
A Zéé
addikt
válasz Adamis #18833 üzenetére
ez tipikusan olyan kép, amit minden kezdő meglő. Kacsa, meg dunai híd mindenki galériájában akad (igen, az enyémben is) az elején
Amúgy semmi extra a kép, nem is éles, nem is éredekes, szóval felesleges sokat foglalkozni vele. Kicsit nyersebben fogalmazva shift+del.Just a simple Lineman...
-
-
Andrew31
senior tag
-
spanyoll
addikt
+1. Ez anno ki lett vesézve, megoldás pedig meglepő módon ( ) nem érkezett rá. Volt az a tábor aki etikátlannak tartotta minden módon, volt aki sajátot oké másét nem oké elképzelés alapján érvelt, volt aki pont a fordítottját mondta.
Én amondó vagyok, hogy ha a kérdés felmerült benne, hogy kell-e vagy sem, akkor már alapból nem akarnád te sem, ha fotózgatnának, ilyenek. Fogj egy kis filmest, vagy egy m4/3-at, aztán azzal mászkálva ha van valamilyen kellemes csendélet amit senkit sem zavaróan megörökíthetsz akkor hajrá.
(bár van olyan fotós suli, ahol tavaly kiadták feladatba, hogy na akkor házi feladat: halottak napja ... )[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
A Zéé
addikt
válasz Andrew31 #18828 üzenetére
tavaly talán az offos topicban volt róla beszélgetés. Vagy a régi Nikonosban. Keresd meg, nem kellene most ebből megint nagy flamet indítani.
Elég megoszlóak a vélemények róla, mindenki máshogy áll hozzá.
Szerintem ha saját hozzátartozó sírját, vagy saját családtagokat fotózod, vagy "tájkép" szerűt csinálsz azzal nincs gond. Tök ismeretleneket viszont nem etikus öncélúan. Pláne nem úgy, hogy esetleg felismerhetőek a nevek, arcok.Csak azért írom ezt így, mert volt olyan aki azt mondta, hogy sajátot sose, mert hát az hogy nézne már ki, tök idegeneket viszont miért ne.Just a simple Lineman...
-
Andrew31
senior tag
Valamelyikőtöknél (de lehet, hogy valami külföldinél) láttam temetős, esti képeket. Szerintetek mennyire OK halottak napján kimenni? lehetne jókat lőni, én nem vagyok vallásos, de nem tudom, hogy ez hogy venné ki magát.
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
*Ropi*
félisten
válasz phaseOne #18822 üzenetére
Az első képen külön kellett volna választanod a modell és a környezet utómunkázását, mert így minden narancssárgában úszik. A modell felénk eső térde épphogy annyira lóg ki a mögötte lévő lába elől, hogy sokkal vastagabbnak tűnjön térdben, meg ha megnézed a két lábát egymáshoz viszonyítva, akkor is a közelebbi sokkal vastagabb a közelség és a látószög (nagylátóval alulról) miatt. A közelebbi keze "üresben" lebeg a levegőben: ha rásimította volna a sarok élére, akkor zárná a pózt a fallal. Kár, hogy az árnyéka nem egyértelműbb: így csak egy elkenődött folt, ami inkább zavaró a képen mint hozzá tesz. Egyébként ismerős a helyszín, hol volt ez?
A második képen túl magasan van a lány: mintha lebegne a térben, olyan súlytalan az egész és a környezet (az árnyékok és a falak dőlése) is csak még zavarosabbá teszi.
[ Szerkesztve ]
-
zgospel
őstag
-
válasz Fandango #18821 üzenetére
@phaseOne : A fene tudja, ff-et is alkottam belőle, az nem jött be annyira.
A két kép tetszik A másodikon kicsit fura a szerkesztés, de hogy mi baja, meg nem mondom.@Fandango : Ha az autó egyenes, akkor a háttérben dől az épület, bár lehet, hogy kevésbé zavaró, mint így.
Mondjuk direkt azért is döntöttem egy kicsit, hogy ne legyen már olyan szokványos Megnézem majd[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
spanyoll
addikt
A topic lakossága fogadjon most tőlem egy vállonveregetést. Amikor legutóbb itt jártam akkor csak kritikát nem bíró rinyát láttam, most pedig benéztem, mondom mi van itt, erre csupa érdekes fotó fogad így végiggörgetve. Gratu mindenkinek úgy összességében!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
phaseOne
tag
-
-
Próbálkozik az ember, ha már ilyen szép veteránt lát...
Ferdeség oka : lejt a tér. Próbáltam olyan pillanatot, amikor senki nem mászik bele, majdnem sikerült.
Szépia oka : retrósítottam Különben a manuális Vivitarral készült, 28mm, f4 körüli rekesz, nem élesítettem rá szoftveresen.Mutogatni való hater díszpinty
-
Az elsőnek valahogy nincs alja. Viszont az összehajló két magas cucc, teljesen zsír
A második tetszik, ha sötét, ha nem. Kicsit esetleg a hajó lehetne közelebb a harmadhoz. De az sem gáz igazán. Az ég talán(?) sok egy kcisit. Jöhetett volna a fény akár balról, de hát nem tudsz odavarázsolni egy másik Napot. Jó kis őszi hangulatMutogatni való hater díszpinty
-
Balinov
titán
a revfulopos tetszik, imadom a kek es zoldessarga kontrajsztjat, szep oszi balatonparti tajkep. A zesztergominal, mint ahogy en is beleestem, a bazilika elotti fasor sotet, kicsit tolni kene az arnyekokon a tobb reszletert.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Lehet, sracok, ~ 3 hete voltunk arra, utana keszult az utomunka is LR-ben, valszeg elszabtam valamit. Lesz idom, ujradolgozom a kepet es felteszem ujbol (ha nem banjatok)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
m3ss
veterán
válasz *Ropi* #18810 üzenetére
igen en is vmi szeles vagast akartam javasolni. ha nem lenne ferde az ut meg jo is lehetne igy.
santiagain nalad tul keves az eloter mar.balinov: hegyvonulat tenyleg nagyon sotet lett, de elnezve az eloteret az nem a black/arnyek miatt van, nem inkabb rahuztad arra is az nd-t felulrol?
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
*Ropi*
félisten
válasz Balinov #18808 üzenetére
"kifejtened, kerlek, hogy az elsonel mit huztal volna meg?"
Azt a bögyös szőkét...
Ami zavar a képen: az átlósan ferde út és bal alső sarokban lévő világos terület, meg a jobb szélen lévő bokor. Ha ezeket levágnád, akkor a maradék jobban mutatna 21:9-ben és a hegy is alacsonyabban futna ki jobboldalon a képből: jobban egyensúlyba kerülne a kompozíció. A kép közepén lévő "pukli" sem hiányzik oda: egy lágy ívű vonalvezetéssel a hegygerinc jobban mutatna, de a pukli ugye természeti adottság, csak kár, hogy pont középre került: így közötte meg a már említett, a kép alján lévő dolgok között ugrál az ember szeme. És amit Necro írt: a hegyvonulat tényleg lehetne kicsit világosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
Koszonom Crey
kifejtened, kerlek, hogy az elsonel mit huztal volna meg? A masodiknal igazad van, istentuggya, miert nem 18mm-en, hanem 28mm-en lottem, utana meg mindig lehet vagni Valahogy tul gyakran esem ebbe a hibaba. A 3-iknal en is ereztem, de a meredek part, meg a jo felmeteres jeghideg vizu medence a buko aljan meggatolt, lehet picit hatrebb kellett volna mennem, keresni valami olyan helyet, ahonnet alacsonyabbrol meg lehetett volna loni (picit szerintem be is mozdultam itt)
ja, 4 kep van am a postban, most nezem, valamiert elszabtam az "igazi" masodikat, ami ez lenne:
-
Real_Necro
veterán
válasz daninet #18797 üzenetére
Nekem úgy tűnik nem a szemére, inkább a bundájára fókuszáltál. A háttér elég kusza, túl kemények a fények, valamint színhőmérsékletben is húznám kicsit melegebbre. Nekem a vágás is kicsit esetlen, nagyon kifelé néz a képből.
Stard72:
A fények nem annyira kemények mint daninet-nél, kicsit nagyobb DOF elkelt volna, valamint majdnem tarkón sikerült lőni, itt is eléggé kifelé néz. A háttér itt sem a legjobb, zavaró, hogy keresztezi a fejét. A színhőmérsékleten itt is húznék melegebb felé.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Santiagain
őstag
Köszönöm mindenkinek a hasznos tippeket gombaügyben.
mess: Sigma 70-200 HSM II. CA-zik. Főleg nyitva. Cserébe elég éles 2.8-on is.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
MODERÁTOR
válasz Balinov #18796 üzenetére
Az első tetszik nagyon, bár az még lehet hog sok kicsit, a tagolás rendben, csak tolnék rajta picit. A második kompója jó, kár hogy szűkre vetted, nagyon hiányolja a szemem bal alul a víz "kifutását", és jobb fent a patak medrét, és a többi részét.
A harmadikhoz mélyebbre kúsztam volna. + nem begyere ez a középre rendezett sor.
Mhamster: nekem mind a két kompo esetlen. A macskáson az a belógó fekete bazz elront mindent, ráadásul ha már vágtad, miért vágtad ilyenre?
A lány környezete túl levegős ehhez a szekondhoz+életlen min a bűn+alexpós. Viszont jó hír, hogy a kiégett égbolt vád nem ül, van részlet ott is.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Mhamster
tag
Hoztam kettőt, még ugyanabból a merítésből, mint az előző Yashica-s fotók.
(Filmes 6 x 6 cm középformátum)Macseknál kicsit sok volt a zavaró elem, de egy fagyizóban üldögélt teljes nyugalomban.
FF pedig mintha kicsit bemozdult volna, sajnos nem vittem állványt sétálgatni, pedig egy monopod mondenképp kell ehhez a géphez úgyérzem[ Szerkesztve ]
Canon AE-1 + Yashica 124 G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az emberek furák lettek
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crypto Trade
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja