Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Vannak itt emberkék, akik Karácsony után csomagot küldtek vissza?
Jan 3-án este elvileg már megérkezett hozzájuk a csomag, csütörtökön hívtam őket, "akkor még valószínűleg nem vették át a kollégák", azóta is küldd el nekünk a terméket van kiírva.
Karácsony után ennyien küldenék vissza a terméket(ket), hogy lassan 1 hete nem regisztrálták, hogy beérkezett a csomagom, vagy történhetett valami? -
S@c@
őstag
válasz
thomasvold #7691 üzenetére
Nalam is baj van, nem tudom miert de mindent csak.utanvetel3sen enged atvenni.
-
guftabi96
addikt
válasz
lockdown90 #7654 üzenetére
MPL Automatával hogy működik az ingyenes visszaküldés?
A rendelésnél rámentem, hogy el szeretnék állni a vásárlástól, most kaptam ugye eg pdf-et, aminek az alján ugye ott a postacím egy vonalkóddal és az elállás számával. Jelenleg itt tartok. MPL Automatával hogyan tovább?Legutóbbi elállásnál a posta honlapján csináltam egy inverz csomagot és az ott kapott csomagcímkét kinyomtatva mentem a postára.
Viszont ha nem muszáj, akkor megkímélném magam a helyi postától (nehéz parkolni napközben és még fizetős is, nem is esik útba, sorba is kell állni... egy automata mellett pedig minden nap elmegyek) -
thomasvold
őstag
válasz
thomasvold #7693 üzenetére
Tárgytalan, megoldottam postán maradóra utánvétesen. De arra még mindig nem jöttem rá, miért nem engedi házhoz utánvétesen. Mindegy...
-
válasz
thomasvold #7691 üzenetére
Terméktől is függ, mit rendeltél?
-
thomasvold
őstag
válasz
thomasvold #7690 üzenetére
Feltelepítettem az appot is, azon sem enged utánvétesen fizetni. Pedig eddig soha nem volt gond vele. Még azt sem lehet mondani, hogy valamilyen retorzió van ellenem, mert mindent átvettem eddig amit rendeltem, semmit nem is küldtem vissza soha és sokszor nagy értékben rendelek tőlük. Most pedig csak egy potom kis 37 ezer Ft-os rendelést szeretnék leadni:
-
válasz
thomasvold #7688 üzenetére
Siman mukodik appban, alzaboxos szallitas, fizetes utanvettel kartyaval.
-
thomasvold
őstag
válasz
thomasvold #7674 üzenetére
Valaki megtenné, hogy végig visz egy rendelést a fizetés oldalig és megnézi? Nálam semmilyen utánvétes fizetést nem enged házhoz szállítással. Csak a bankkártyát erőlteti. Hibás lenne az oldal megint?
-
raziel01
veterán
válasz
fcbarca #7680 üzenetére
Már megvette valaki. Egyébként én nem venném meg annyiért. 3070 nem a legjobb VGA. 8 GB VRAM.
Érdemes helyette egy 6700XT-t venni. 5600X helyett is 5700X már hosszabb távra jobban megéri.
De amúgy érdemes saját gépet összerakni van hozzá külön topic ahol segítenek.
Ha nem szeretnéd összeépíteni akkor az alza is összerakja vagy például pcx is ha onnan veszed. -
fcbarca
őstag
Sziasztok.
[link] ez a gamer pc az alzáról, használt, megér 250k? 12 hó gari -
ZS3NI
őstag
30 napos elállásnál postán inverz csomagként ingyen feladható a termék? Nincs a közelemben bolt, se alzabox. Jó lenne megúszni a PK-t
-
homerhamm
addikt
-
rajesz.2010
csendes tag
#alza újszerű tapasztalat
ÚJSZERŰ Videókártya SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 XT 12G
még kari előtt vettem 109E volt.
Csak magát a kártyát kaptam egy agyongyötört barna kartondobozban, ami kb fél centivel magasabb a kártyánál. Egy szürke zacsiba volt téve egy bubifóliával meg egy vékony szivaccsal kibélelve. A dobozt már legalább egyszer kiküldte valakinek előttem az alza, mert körbe volt tekerve felvágott alzás ragasztószalaggal, rajta egy kis darab vinyetta az előző delikvens címének a részletével, és egy kis sárga levonó valami azonosítószámmal.
Amikor átvettem egy darab vékony celluxcsíkkal volt lefogatva hogy ki ne nyíljon a doboz.
A kártyán sérülést nem találtam, kipróbáltuk furmarkban néztük egy darabig, úgy néz ki nincs baja, remélem akkor is jó lesz majd ha összerakom az új gépet. -
blue_23
senior tag
Monitort és fülest vettem. Nem volt vele gond, miközben 20%-kal olcsóbb, mint máshol. Konzol, PC szerintem problémásabb. Hónapok óta van egy Alza Battlebox rtx3090-nel, ami eltűnik majd 1-2 hét múlva újra megjelenik olcsóbban...
Ha nem esik nehezedre határozottan fellépni, szerintem nem lesz gond.
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Mióta nem lehet utánvétesen rendelni? Csak bankkártyás fizetést, google pay-t és díjbekérőt enged.
-
raziel01
veterán
válasz
PainKiller13 #7671 üzenetére
Na jó de milyen kupon? Mert bánatkupont nem szoktak visszaadni.
-
raziel01
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #7669 üzenetére
Igen. A weboldalon ki kell választani az adott rendelésnél a terméket és elállás.
Annyi, hogy ha kuponkedvezménnyel vettél valamit akkor abból levonják a kupon értékét mikor visszautalják a pénzt.
Szóval ha tegyük fel rendeltél 3 terméket 20 ezer Ft-ért és az egyiktől elállsz ami mondjuk 6 ezer Ft volt de neked volt egy 4 ezer Ft-os kuponod akkor csak 2 ezer Ft-ot fognak visszautalni.
Érdemes mérlegelni, hogy megéri-e az elállás. -
-
Dark_Spirit
csendes tag
Sziasztok, van esetleg valakinek tapasztalata az alzás PC összerakó szolgáltatással?
-
törölt tag
Sziasztok
kaptam emailen visszaküldéshez papirt amit ki kell nyomtatnom .
kinyomtatom és ráragasztom a csomagra a postán csak oda adom és kész? Fizetnem nem kell ?
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #7665 üzenetére
A Róbert Károly körúton az információs pultnál ülő munkatárs végül megerősítette, hogy elírás történhetett. Biztatás történt a notebook látatlanban történő megvásárlására, és ha nem megfelelő a gép, akkor el lehetne állni tőle. Sajnos kifizetés előtt nem tudták megmutatni, hogy melyik az a termék, pedig már a helyszínen volt, átvételre készen.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az Árukereső találataiból vezet a link az akciós termék oldalára, de ott már eltérő típusú notebook szerepel, lásd Dell Inspiron 3511 és Dell Inspiron 3525.
Ez pedig a saját Alza linken szereplő notebook.
Már a fenti puszta linkekben szereplő adatokból is kiolvasható, hogy valami nem stimmel.
A honlap felső részén ugyanakkor nem az Intel processzoros, hanem az AMD Ryzen processzorral kiadott notebook konfigurációra vonatkozó specifikációk olvashatóak.
Kód: ADC153j1j6f6
Termékszám: 3525FR7UA1 (ez a Dell szerinti és az AMD Ryzen processzoros notebookra utal)
Azonnali Chat üzenetváltásban az eltérő termékcím ellenére az AMD Ryzenre adott tippet az üzlet munkatársa. Levélben történő megkeresésre jelen percig még nem érkezett válasz. A telefonos ügyfélszolgálat kapcsolt munkatársa sem tudott pontos információval szolgálni ebben az ügyben.
Az sem lenne jó, ha a vásárláskor kiadott számla teljesen más gépről szólna.
Ami érdekes még, hogy csak 24 hónapra szóló jótállás olvasható, ám egyébként a Dell notebookokra 36 hónap jótállás vonatkozik.
-
raziel01
veterán
Alaplapot nem érdemes, mert ott sokan beszívták. Görbe pinek stb. Éppen milyen ügyintézőt fog ki az ember de simán rádverik sajnos.
Én ezért mondtam vissza inkább egy Ryzen 5600-as procit 42-ért. Mert azon is vannak pinek, 10-12 ezer Ft spórolós miatt nem akartam idegeskedni 2 hetes ügyintézés alatt.[link] konzolt pont írta valaki másik csoportba
-
Dani82
senior tag
Sziasztok, rendelt mar valaki ‘Ujszeru’ termeket az Alzatol? Mennyire lutri ez a dolog egy konzol eseten? Majdnem 100k-val olcsobban nezegettem december elejen egy ilyet, de mire beraktam a kosarba valaki megvette
feliratkoztam ertesitesre, most lett egy db raktaron, lecsaptam ra, de azert van bennem ketseg
-
raziel01
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #7655 üzenetére
Bánatkupont biztos nem adnak masikat. Az bukta.
Simán vissza lehet küldeni. Nem hallottam, hogy bárki tiltolistara került volna. Évi 2-3 visszaküldés szerintem belefer ha amugy sok rendelesed van.
Alzabox is mehet meg szemelyesen is. -
Sziasztok!
Vettem a feleségemnek karácsonyra egy vákuumozó és egy szuvidáló gépet, de kiderült, hogy van vákuumozónk (egy elromlott 3-4 éve, és nem tudtam hogy már vettünk másikat) és a nyáron vett sütőnk meg tud szuvidálni.
Kibontottuk, de ennyi. Talán 1-2 belső zacsi nincs meg.
Simán vissza lehet küldeni?Illetve a vásárláshoz használtam egy 7800Ft-os bánatkupont, akkor az ezennel elveszett, vagy azt is visszakapom?
illetve szeretek az alzánál vásárolni, nem szeretnék tiltólistára kerülni túl sok elállás miatt. Van ennek valós veszélye?
Visszaküldéshez tudok esetleg alzaboxot igénybevenni? Vagy jobb ha bemegyek személyesen?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest