Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én voltam az illető, mert családon belül adott ajándék volt és a pénzt tesómnak kellett volna utalni egyből. Hát nem sikerült. Úgyhogy ja, meglepően biztos vagyok
Én személyesen úgy jártam, hogy másnak eladtam egy terméket, ő begarizta (igen, saját adataival és számlaszámmal) és nálam csörgött a zseton.
Fordítva még nem csináltam meg, de épp most garizok egy RAM-párt és a kedvedért egy másik számlára fogom kérni a pénzvisszát, nem oda, amivel fizettem és kiderül
-
KubanitoS
veterán
Rendelési számot nem tudok, csak számlaszámot és nyitott az ügyfélszolgálat telefonon keresztül nekem egy reklamációs számot is. A csomag saját nevemen elment, raktam mellé egy normálisan megírt levelet hibaleírással, a saját elérhetőségeimmel. Nyilván nem nekem jött vissza az értesítés az ügyintézés elindulásáról, hanem a számlán levő személynek.
-
10% - ALZAAKCIO10
15% - ALZAAKCIO15
20% - ALZAAKCIO20
A kedvezménykódok 2023. 12. 04-től 2023. 12. 22-ig érvényesek. További információ: www.alza.hu/karacsonyi-akcio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest