- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
péter28
tag
Egy mobilt rendeltem,sok mag,sok ram,fhd kijelző meg minden,de nem igazán úgy működik ahogy elvárható lenne.Lassú,görgetésnél,lapozásnál megakadozik,a képernyő felbontása szerintem minden csak nem fhd,látszanak a pixelek.Elvileg lte képes,de nálam csak 3g van,bár ez lehet,hogy az előfizetésem hibája.Persze egy ilyen olcsó kínai telótól nem is vártam csodát,de,hogy az előző szintén kínai jóval kisebb tudású telefonom jobb azért az idegesít.Megírtam neki a problémáimat,kért egy fényképet,hogy lássa milyen a kijelző,küldtem neki,természetesen azon nem úgy látszik mint szabad szemmel,visszaírta,hogy ők tesztelték és az fhd,én is teszteljem újra.Egyenlőre ennyi,itt tartunk.Ezeket a problémákat persze onnét nem látja,csak szóban tudom bizonygatni,ezért nem tudom mire lehet ilyenkor számítani.
-
péter28
tag
Sziasztok.Most akarok open disputot kezdeni egy eladóval,és az lenne a kérdésem,hogy ha nem sikerül vele megegyeznem,akkor nincs mit tenni,ez van,negatív feedback és kész?
-
maj-viktor
őstag
Aliexpress vásárlás?
Kérdés
"Még soha nem vásároltam itt, de most nézegettem cipőket mivel sokkal olcsóbban lehet kapni, az szokott ott lenni hogy pair vagy piece és nem tudom eldönteni hogy a piece az most egy darab cipő vagy ugyanúgy egy pár? Köszi előre a segítséget."Válasz:
"A piece az csak egy darab cipő. Főleg a féllábú emberek szokták rendelni csak ki kell választani hogy melyik lábon akarod hordani."http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerdesek__6717770-aliexpress-vasarlas
DD
Édes istenem, és tényleg léteznek ilyen életképtelen emberek...
(mármint a kérdező) -
gergő13
újonc
értem, köszönöm szépen a segítséget
legközelebb már tudom mit kell csinálnom
-
molvany
aktív tag
válasz
gergő13 #5243 üzenetére
Ez nem piac, mármint olyan szinten nem, hogy egyezkedsz, hogy ma ennyit adnak vissza, holnap meg még + annyit.
Ha vitát nyitsz abban lefekteted, mennyit kérsz vissza és miért. Ezek után megy a huzavona. A végére kialkudott összeget ha lezáródik, utalja az Ali. Az eset ezzel végérvényesen lezárva. Nincsen tovább alku már és további pénz sem. -
gergő13
újonc
értem, amikor vitát nyitottam,írtam hogy teljes visszatérítést kérek,és hogy nem felel meg a leirtaknak,képeket is csatoltam, tesztet nem csináltam azt nem tudtam
és az eladó irt, ilyenkor nem kell foglalkozni mit ír az eladó?
kis pénzem vissza jön legalább, utána még nem tudom visszakérni a többit is? -
-
gergő13
újonc
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni, rendeltem jó pár samsung micro sdhc card 64gb-ost , meg is jöttek, de kiderült hogy csak 8gb-ig kezeli a fáljokat, az felet törli vagy nem játssza le. vitát is nyitottam, eladó irta küldjem visza terméket, mondtam neki nem küldöm mert az nekem plusz költség, és belementem hogy 55% vissza térit,
szerintetek jól tettem vagy az teljes összeget vissza kéne fizetnie?
mondta fogadjam el, és értékeljem 5 csillagosra, mondtam hogy elfogadom de nem értékelem mig nem küldi visza pénzt, elfogadtam most várok, kérdésem az lenne hogyan utalja visz a pénzt és mire ? bankártyámra?
Elöre is köszi -
-
Moszy
tag
-
tobias40
veterán
Hi!
Kis segítség kellene:
Van egy Dell Lattitude 5430-as laptopom és akksit szeretnék venni hozzá de így nem találom meg a keresőben!
Beírtam az akksin levő type számot de így is csak 1-et talál hozzá...(létezik hogy csak 1 van hozzá?)
Lehetne nagyobb teljesítményű is csak tuti hozzá való legyen!!Hogyan keresnétek ehhez a tipushoz ami tuti hogy jó lesz??
Milyen számot kell esetleg beírni hogy jót vegyek hozzá??Ha tuti linkeket kapok annak is megörülök!!
Köszi a helpet!!
-
lacko6
senior tag
Heló.
Xperia x10 mini proba kellene aksi.Hol érdemes megvenni az alin,ahol nem hamis?
-
WOT-H-A-C
veterán
Nos a 30k kategoria. Mit lehet ennyiért venni kínából ami megéri.
THL T6s, THL 4000 és talán jiajyu g2f de ez már kifiut és az utolsó szériákkal van gond. Akinek kell a magyar gari ezeket a g2f kivételél 5-6k plisz felár fejében megveheti az edigiben is. Az ace 4 nem rossz.Viszont van egy óriási hiányossága a kínaiak 98% ához képest. 1 simes! Egyébként van ithon 30k ért oppendot is ami nem rossz ennyi pénzért.
-
sanielf
csendes tag
Én csak érdeklődni akartam! Még nem vettem semmilyen telefont! Valószinűen Magyarországról fogok venni!
-
molvany
aktív tag
Részben tévedsz és részben igazad van
Itt nem mindig az a lényeg, melyik hamisítványt is veszi meg az adott " madár " ( bocs, senkit sem szándékozok megsérteni ezzel ).
Nagyon, de nagyon sok esetben az van, hogy az " adott személy " megakarja mutatni, havernak, szomszédnak vagy csak a nyagy Magyar világnak, hogy ö is tud külföldröl ( ez legtöbb esetben Kína ) rendelni.
Hogy utzánna nagyon sokan itt síránkoznak, különbözö már ismert okokbó, az elötte senkit sem érdekel. A lényeg, amit leírtam: Ö is tud rendelni. -
gubabela
senior tag
Renélem nem az én hozzászólásaimból szűrted le azt, hogy én ajánlgatom a hamis telefonok megvételét?!Pont ez ellen próbálok itt tenni én is, csak sajnos sokan a minimális utánanézés nélkül rendelgetnek kínából és utána meg csodálkoznak, hogy szemetet kapnak. A dualsimes topik tele van pórul járt emberkék siránkozásával, hogy megrendelte, de nem lehet frissíteni, nem megy rajta...stb. Ja kérem, ha valaki nem veszi annyira a fáradságot, hogy utánanézzen a dolgoknak, akkor miután bevásárolt, már ne jöjjön ide sírni.
-
mepet
addikt
válasz
gubabela #5225 üzenetére
Ez a telefon dolog elég fura nekem. Full gagyiműanyagból, zsebben összekarcolódó kijelzővel szerelt, hamisítvány hulladékokat rendelnek százával a magyarok... Persze mindezt gari nélkül, vagy csak alis "egy részét kapod csak vissza, jó lesz neked a hamisítvány" garival. 30ezer felett... És még siránkoznak, ha fennakad a vámon, vagy ha ne adj Isten feljelentik őket, mivel hamisítványokkal kereskednek... Hihetetlen.
Alig tudom eladni 25ezerért a makulátlan, független Nokia 520-asomat, ami a fentieknél sokkal jobb minőség. De ha android kell, Samsung Ace 3 vagy ilyesmit simán megkapsz 20-35 ezerért újszerű állapotban, magyar bolti garival...Bocsi az offért, de ez a "melyik a jobb lenovo hamisítvány" téma kissé kiakaszt.
-
gubabela
senior tag
válasz
sanielf #5224 üzenetére
A china postos trackingnak így kellene kinéznie: R*xxxxxxxxxCN . *=betű, x=szám. Szerintem kamu számot adott, de ha nem nagy összegről volt szó akkor nincs miért aggódni, csak nem éri meg nekik nyomkövetéssel feladni a csomagot, az ali meg kéri. Ha nem kapnád meg, akkor dispute és visszakapod a pénzed, mert az eladó nem tudja bizonyítani, hogy megkaptad tn alapján.
Ha csak 30e-d van telóra, akkor inkább itthon nézelődnék a használt piacon. Aliról nem éri meg, annyiért. Főleg, hogy a vámosok rá vannak állva a telefonokra, így jó eséllyel még sarcot is fizetsz utána. Itt kérdezz rá, hogy mi most az ajánlott 100 dollár körül és mérlegeld, hogy megéri-e? Ha mindenáron kínából akarsz telefont rendelni, akkor a Xiaomi, Zopo, Lenovo az ajánlott márka, ezekhez jó eséllyel van támogatás, de vigyázz, mert sok a hamisítvány. Bár most a dollár árfolyama miatt nem igazán éri meg. -
gubabela
senior tag
-
sanielf
csendes tag
Még annyi kérdésem lenne hogy hogyan tudnám nyomon követni a csomagom?
Ezt kaptam az eladótol:
This shipping method used by your seller is to ensure a more efficient shipping service. You can track your order herekhcx.gdpost.com.cn/mgnt/StateBatchDemand/CustLogin.jsp. For more information, please contact the seller
International Shipping Company Tracking Number Remarks Details
Other 44014685345 -
feregabo
csendes tag
Sziasztok!
A Postán eltűnt a Kínából rendelt csomagom, erről hivatalos választ is kaptam. Elküldtem az eladónak, aki nem iparkodott. Nyitottam dispute-ot ma (május 2-án járt volna le az erre szolgáló lehetőségem), már jött is a válsz, hogy egyetért. Dispute finished. Ha az alábbiakat látom akkor minden rendben, csak várnom kell 7-10 napot és jön a refund?
Status:Seller accept issue
Reminder:The dispute has been accepted
Please see the dispute result in Dispute Information.És még egy kérdés, ha esetleg valakinek OTP-s netkártyája van, arra simán visszautalják a pénzt?
Köszönöm. -
-
molvany
aktív tag
válasz
szoszo1973 #5217 üzenetére
Az van, hogy az Ali megvárja hogy lejárjon. Minden idöre megy. Ha lejárt, tudassák veled az eladó véleményét, amire te megint reagálhatsz tényekkel ( képpekkel, videóval, stb. ).
Akkor megint elindul egy idö, ami még el nem fogy, nem lesz döntés.Na ilyen köröket sajnos lehet néhányat tenni mire valamni lesz.
Itt sem mindig egyszerü a dolog -
sanielf
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek kérdezni egy-két dolgot az aliexpress mobiltelefon rendeléssel kapcsolatosan! Egyik barátom Kínából rendelt egy telefont és mutatta nekem, sokkal olcsóbban jutott hozzá mint ha Magyarországon vásárolta volna!
Ezt a telefont tervezném megvásárolni: Kb.: 30.000Ft a telefon számomra ez elég nagy pénz így internetes vásárláson belül és nem szeretném hogy átverés áldozata legyek.
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A808-Phone-5-0-IPS-1920-1080-Original-Android-4-4-MTK6595-smartphone-Octa-Core/32323461262.html
1. Ha simán rendelem így akkor kell-e vámot vagy egyéb plusz költséget fizetnem?
SGP Singapore Post
US $0.00 Free Shipping
15-60 days
7 days2. Mennyire megbízható ez az eladó? Megmerjem rendelni tőle?
3. Melyik telefont javasolnátok ami szerintetek is jó (annyi a feltételem hogy magyar menü és 4G képes telefon legyen)?
-
molvany
aktív tag
válasz
szoszo1973 #5212 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de :
Ha letellik az öt nap ( vagyis lejár az idö ) és az eladó nem reagál, automatikusan visszakapod a pénzed amit megreklamáltál.
Ha a lejárat elött mégis reagál az eladó, akkor annak megfelelöen te lépsz ismét. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Mik a lehetőségem ennél az oldalnál a fizetés tekintetében?
- PAY PAL
- Folyószámla
- Eszámla
- stb.
Előre is köszönöm.
-
napsugare
csendes tag
axlfsi Már a pénzemet várom
Nem dobta vissza a vitámat nem válaszolt rá.Így le zárták.Most csak várakozok.(Kérted jelezzek vissza ) köszönöm nektek a segítséget
-
gubabela
senior tag
Ha a hamís/klón/replika a vámolásnál megbukik (azért ez magánszemély esetében pár darabos rendelésig nagyon ritka), akkor azt a pénzügyőrök lefoglalják és ismeretlen tettes ellen iparjogvédelmi jogok, illetve szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértésének gyanúja miatt feljelentést tesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest