-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rika28
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy ha megjött a csomag de az eladó eltűnt teljesen, attól még megkapja a pénzt az Alitól ? Csak azért kérdezem mert nagyon korrekt volt és szeretném ha meg is kapná .
-
rika28
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha netán adó illetve vám köteles lesz vmi ,akkor az eredeti ár vagy a kínainak fizetett vételár után kel fizetni ? Előre is köszönöm
-
rika28
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom,hogy most mi történik . Itthon azt mondták a postán ,hogy nem volt soha itt,visszament a feladónak . Írtam is neki , erre kaptam tőle ezt a linket. http://www.17track.net/zh-cn/result/post-details.shtml?nums=RJ370800156CN... Ha tudnátok segíteni megköszönném .
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest