-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergő13
újonc
értem, köszönöm szépen a segítséget
legközelebb már tudom mit kell csinálnom
-
gergő13
újonc
értem, amikor vitát nyitottam,írtam hogy teljes visszatérítést kérek,és hogy nem felel meg a leirtaknak,képeket is csatoltam, tesztet nem csináltam azt nem tudtam
és az eladó irt, ilyenkor nem kell foglalkozni mit ír az eladó?
kis pénzem vissza jön legalább, utána még nem tudom visszakérni a többit is? -
gergő13
újonc
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni, rendeltem jó pár samsung micro sdhc card 64gb-ost , meg is jöttek, de kiderült hogy csak 8gb-ig kezeli a fáljokat, az felet törli vagy nem játssza le. vitát is nyitottam, eladó irta küldjem visza terméket, mondtam neki nem küldöm mert az nekem plusz költség, és belementem hogy 55% vissza térit,
szerintetek jól tettem vagy az teljes összeget vissza kéne fizetnie?
mondta fogadjam el, és értékeljem 5 csillagosra, mondtam hogy elfogadom de nem értékelem mig nem küldi visza pénzt, elfogadtam most várok, kérdésem az lenne hogyan utalja visz a pénzt és mire ? bankártyámra?
Elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest