Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem szkennelnek ilyet, hanem az adat szinkronizáció során kerül be. Nekem azt válaszolták hogy ők ilyet nem írnak be, mert nem kell és nincs is rá kapacitásuk..Add már meg egy dolgot megnéznék.
De van egy nagy adatbázis és a az adott posta onnan szedi ki a saját adatai és "rakja át" a saját keresőjébe, feldolgozási adatbázisába. Ehhez a bejegyzéshez nem feltétlen kell emberi tevékenység: A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest