Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. 8. küldetést kezdtem el. Egyelőre nem használtam medkit-et. Én első végigjátszáskor is minden egyes lépést guggolva tettem meg. Szóval az alien végig fenn volt a csatornába és néha néha lejött...körbenézett aztán vissza is ment. Nem rohantam...nem zajongtam. Csak azt öltem meg akit feltétlen muszáj volt. Egyszer sem használtam noisemaker-t, molotov-ot. Lángszórót is 1x-2x. Szóval majdem csurig volt mikor befejeztem a játékot. Most nightmare-n is egyértelműen sunnyogni próbálok. A 1702-nél volt, hogy végigrohantam. Egyébként...vicces, amikor visszaértem a dokihoz és dumáltam vele ugye átmegy a másik szobába ahol majd az alien megeszi. Na engem ott evett meg egyszer. Pont mikor ment volna át a másik szobába. Pedig azt hittem védve vagyok.
Igazán 2 hely van amitől komolyan tartok. Az egyik az amikor rád szabadul az a sok android és azokat asszem ki kell nyírni mindet. Azt még nem tudom, hogy élem túl...illetve nem tudom majd, hogy tudok spórolni a lángszóróval. Márpedig a facehugger-ek ellen kelleni fog. Igazából türelmes voltam az előző végigjátszásnál is mert talán 1x-2x pörköltem oda a dögnek. El tudtam sunnyogni mellette. 1-2 tippet adhatnál, hogy hol keressek cuccokat, pl. naftát. Meg én az emberekből is sztem talán, ha 10-et megöltem. Inkább elkerülgettem őket.Amúgy én úgy látom, hogy nightmare-n sem jön le többször az alien, hogy ha sunnyogsz és nem zajongsz. Megvan ő a csatornájában. Viszont ha sokáig nem haladsz a feladattal hanem csak bolyongsz a szobák között akkor bezony lemászik picit, hogy noszogasson.Illetve azt is észrevettem, hogy ha visszafordulsz valamiért...amit ottfelejtettél de nem a küldetéshez tartozik...akkor tuti, hogy lejön.
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Battlefield 6
- Linux haladóknak
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest