Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Az buli

Nem tudom mi van egyébként de vesszek meg ha nem könnyebb volt a nightmare mint most a hard. Igaz most tényleg minden szarba belenézek meg összeszedek és már küldetések óta nincs hová kraftolni, de már érzem hogy nem lesz meg az összes ID, max az One Shot ha beválik a dupla mentés. Egyébként nightmare-n én már a 1702-re kibarkácsoltam vagy két medit, az első "kényszerített" kontaktusra amikor a kórház legvégén beesik elénk a dög szkriptelten, már vagy 5medi is volt ha jól emlékszem és ezután is nagy sokára a KG348 után amikor visszatérünk az állomásra a dög nélkül akkor szúrtam az elsőt. Gondolom a lángszóró is hasonlóan gyatra feltöltöttségen van. Bosszantásképp leírom hogy a legelején amikor éppen beléptünk az állomásra és kis idő után beesünk a csomagrendezőbe már ott található akár 50lötyi is egy félreeső helyen dobozban. Gondolom az ott maradt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a 1702-nél lehet marha sok cuccra szert tenni, mert amikor a dokit lecsesszük a dög miatt ő utána elballag a másik helységbe ahonnan a liftet aktiválja. Amint ez megtörténik jön a dög és viszi a sötétbe. Ha még ezelőtt megállunk maximum mentünk egyet és az aktiválási művelet nem következik be akkor dög "megakad". Legalábbis nekem ezután sosem esett be sehová, így fel lehet szedni elég sok dolgot főleg hogy turbó esetén a pálya 90%-át eleve elkerüljük. Azt követő részeken is elég sok cucc van, így lett meg a 4-5 medkit a kórházrészleg végére...
Végül az elektromos incidensnél miért nem töltöttél vissza?

Új hozzászólás Aktív témák

- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)