Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz marilllyo #934 üzenetére

Az buli :D

Nem tudom mi van egyébként de vesszek meg ha nem könnyebb volt a nightmare mint most a hard. Igaz most tényleg minden szarba belenézek meg összeszedek és már küldetések óta nincs hová kraftolni, de már érzem hogy nem lesz meg az összes ID, max az One Shot ha beválik a dupla mentés. Egyébként nightmare-n én már a 1702-re kibarkácsoltam vagy két medit, az első "kényszerített" kontaktusra amikor a kórház legvégén beesik elénk a dög szkriptelten, már vagy 5medi is volt ha jól emlékszem és ezután is nagy sokára a KG348 után amikor visszatérünk az állomásra a dög nélkül akkor szúrtam az elsőt. Gondolom a lángszóró is hasonlóan gyatra feltöltöttségen van. Bosszantásképp leírom hogy a legelején amikor éppen beléptünk az állomásra és kis idő után beesünk a csomagrendezőbe már ott található akár 50lötyi is egy félreeső helyen dobozban. Gondolom az ott maradt ;]

Egyébként a 1702-nél lehet marha sok cuccra szert tenni, mert amikor a dokit lecsesszük a dög miatt ő utána elballag a másik helységbe ahonnan a liftet aktiválja. Amint ez megtörténik jön a dög és viszi a sötétbe. Ha még ezelőtt megállunk maximum mentünk egyet és az aktiválási művelet nem következik be akkor dög "megakad". Legalábbis nekem ezután sosem esett be sehová, így fel lehet szedni elég sok dolgot főleg hogy turbó esetén a pálya 90%-át eleve elkerüljük. Azt követő részeken is elég sok cucc van, így lett meg a 4-5 medkit a kórházrészleg végére...

Végül az elektromos incidensnél miért nem töltöttél vissza? :D

Új hozzászólás Aktív témák