Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jajj hát ez annyira de izgi rész, és milyen könnyen elbaszható

Egy két jó tanács: kerüld a szellőzőket. Fontos hogy gyorsan haladj, különben mindig fölötted/rajtad lesz. Tehát nem guggolva hanem sétálva mész, akkor nagyjából mögötted lesz mindig. Legjobb megoldás ha valamennyi művelet után mentesz és ezzel lényegében szopatod a dögöt mert mozgásban vagy állandóan, de ha sokat tökölsz egy helyben a dög is ott lesz. Azt is tartsd szem előtt hogy ha a két kart meghúztad és a droid is megszerkesztálta a rendszert, visszafelé egy vagy több kamera is aktiválódni fog. Ha beriaszt jön a dög, ha nem deaktiválod azonnal ismét jön a dög, célravezető lehet hagyni a picsába, szal jó világ ez

Tovább nem ismertetem az én eljárásomat, hardon vagy 2-3× ha megevett a szörnyecske, ami sztem jó mert ha csak célirányban mész is vagy 4× kell oda-vissza bejárni a mappot, és én nem célirányban mentem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még valami: amikor meglesz az "Ion Torch" visszajöhetsz erre a mapra is mert találsz majd egy Nostromo log-ot az "emeleten"

Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)