Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én már megvárom a stoppos változatot, úgyis most pihizik a game, majd a rémálom szintet magyarul tolom

Egyébként van egy mókás öcsívment, ha jól értelmezem "vidd végig az egész kampányt halálozás nélkül"... Erre akkor jöttem rá amikor megcsináltam a "haladj át a reaktor karbantartó részlegen megdöglés nélkül"... van egy másik is az simán vállalható "térj vissza a 1702-es kóddal megdöglés nélkül". Ami érdekes hogy több teljesítmény nincs felsorolva alapból, csak ha a sajátomat összevetem a globális statisztikával akkor jelennek meg. Egy Nostromo log kellene a " gyűjtsd össze az összes Nostromo felvételt"... mindet felfedeztem már a három végigjátszás alatt, csak az a probléma hogy sztem egy kampány alatt kellene mind, no meg egyet elfelejtettem, mert gázosított a terep és amikor megvolt a gázmaszk egyszerűen kimaradt, pedig egy egészen pici kanyar kellett volna csak, na majd legközelebb
Aztán van a "gyűjts össze 50db ID-t" 3db soha nem volt még felfedve, és elképzelésem sincs hol lehetnek, mert már mindent kinyitottam/feltörtem/átvágtam meg minden kis szarba benéztem vagy 3× hardon is de semmi 
Új hozzászólás Aktív témák

- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Terraria
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest