Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Az is lehet, de nem tudom hogy függ össze a hardver az AA-val.
Sztem ha visszaraknám a GTX570-et az is simítaná, mert driver kérdése az egész sztem... 1920×1200-ba nyomom, a napokban egy kollega miatt kapcsolgattam a felbontást oda-vissza, 1080sornál is működött az AA.De addig megy majd ez a mizéria míg egy unalmasabb délután ami sose lesz, működésbe hozom az előzőgenerációs PC-t ami most a tartalékrendszer, és megnézem hogy ott simulnak e a dolgok

Ha van utility feltétlen ki kell próbálni, a Colonial Marines-hez is volt, asszem eleve úgy kezdtem neki hogy aktiváltam. Meg nem kell temetni a javítást, mert ha ahhoz a kókány munkához kitoltak egy DVD-t akkor ehhez is fognak, én abban bízom hogy most az adat/problémagyűjtés megy ezerrel. Steamen ez könnyedén mehet, utána lehet majd javítgatni, bízzunk benne hogy sikerrel mert ettől függhet a folytatás. Véleményem szerint Isolation megoldással még 2 rész simán jöhetne, aztán a Colonialt is lehetne folytatni, mert az is csak úgy maradt

Új hozzászólás Aktív témák

- BONTATLAN Apple MacBook Air 13 M4 (2025) Éjfekete // Garancia // ingyenes szállítással
- Thrustmaster t300 szett
- xDuoo MU-602 DAC Hangkártyak EQ funkciókkal
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest