Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Jesus fux

A kitörésnél ezen a részen sosem rohanunk. Meg kell várni míg a főbejárat kinyílik, oldalt nem tudom hogy el lehet e senderedni a szellőzők alatt, mert sose próbáltam.
1ébként itt több lehetőség is van. Én mindig bemásztam a szellőzőbe és azon keresztül távoztam. Most hogy a dög lemászkál nem tanácsos, de igazából már nem is emlékszem hogy jöttem ki legutóbb. A főbejárat sokára nyílik addig kijön a droid. de most lehet megvan, valószínűleg a vezeték körül tettem egy kört a droiddal a nyomomban - ennyi idő alatt kinyílik az ajtó, és utána minden szellőzőt elkerülve lassan végig a folyosón. A recepció előtt általában leesik, olyankor kalapács valamibe és amikor fut, úgy időzítem a tovahaladást hogy elinduljon az animáció
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)