Új hozzászólás Aktív témák
-
earny
tag
1024 napja regeltem! Kerek évforduló!
Más:
Biznic V3-hoz ha jól láttam lehet rendelni opcióként tv tunert. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
Xantomas
őstag
válasz
vaszoly #1593 üzenetére
Nem rontani akarom kedvenc gyártom topikját, de itt van egy, igaz ez 4e ft-tal meghaladja a 140K-t.
[L]http://www.laptopszalon.hu/product_information.php?product=722&title=DELL%20NB%20Insp1501nSem3500+%20512M%20120G[/L]
Polip, csak most nézem... Hol vannak az infók, hogy a gépekre mennyi garancia van? -
vaszoly
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok laptop témában. Szeretnék venni egy gépet (csak irodai felhasználásra). Két gépet néztem ki: Albacomp Eco-Mobil Traveller V6 és az Acer 5310. Kb. egy ár, csak az Acernél 1 év gari van, míg az albánál 2.
Melyiket ajánlanátok? (Polip tesztjét a laptotkalauz.hu-n olvastam, az elég pozitív)
köszi -
Davey7
senior tag
na megvettem a notit! egész jó...eddig semi bajom nincs vele,csak olyan téren csalódtam,h azt hittem,h be vanak építve a dolgok...pl kami,meg 1-2 kimenet...
nekem a kamival kapcsolatban lenne kérdésem,h milyen való bele és kb. milyen árba tudják ezt belerakni?minden albacompot forgalmazó helyen beletudják ezt tenni?elsőkörben ennyi...
-
ityam
őstag
egy olyan kerdesem lenne hogy mennyire altalanos hogy kb 6-7 ora amig feltoltodik a noti?kb 10000mWh al tolti.ezt az idot soknak tartom kicsit, igaz nem is kicsi az aksi.
-
ityam
őstag
Nah megvettem ay uj notim:mitac 8207d (gyakorlatilag egy albacomp noti csak nem tom melyik fantazianevű) egy 1.86 os celeronM el 2x 1 giga rammal x1600 al(17" Wide kijelzővel). Egyenlore teljesen meg vagyok vele elegedve, egyeduli dolog ami picit nem teccik hogy melegszik,de vegulis megszokhato. Mindenesetre a regi mobil sempronos ,xpress 1100 as aceremhez kepest sokkal jobban melegszik de mondjuk ez ertheto.9 Cellas aksi van benne igy meg a celeronnal is kb 2 es fel orat birja aksival full fenyeron(ha nincs nagyon leterhelve).
3dmark03 ban 6439 pontot hozott alap beallitasokkal.
3dmark05 ben:3696-t.meg egy apro problemam van hogy nem talalom sehol a vga beallitasoknal hogy milyen fsaat meg anisot allitok be meg a hasonlo keppel kapcsolatos beallitasokat.de lesyedek egy ujjabb vga drivert hatha abban mar megtalalom.
-
Xantomas
őstag
Erre nem tudok mit mondani
Számolj két évvel, ameddig a gari tart, és nem érhet meglepetés.
Már az ezer éves Mobility R 9700 is jelentősen rásegít a HD-s wmv-k lejátszására, de ezt a drivernek köszönheti. 6xxx Nvidiák is driver + pureHD segítségével, 1xxx atik pedig már "izomból".Ez milyen cikk már?
620-as Clevot keresgélek, de mindenhol hülyén néztek rám mikor előáltam kívánságommal. Mo-n sehol nem forgalmazzák? -
Davey7
senior tag
bocsika akkor,de a srác aki mondta eléggé jól ért hozzá...holnap lehet megveszem!van a v6ban olyan jó integrált Video,ho lejátsza???
akkor még egyszer?általában nincs sok baj velük?jó vétel első laptopnak?rem. 3-4 évig elbírja magát... -
Xantomas
őstag
Hehe, akkor mondjad meg neki hogy rosszul tudja
A modernebb grafikus készletek a hd video dekódolásának igen nagyrészét átveszik a proci válláról. Lassan sz IGPk is ezen a szinten lesznek.Erősen sarkítva az 1.8Ghz-es Core2duo az egy dupla magos 1.8Ghz-es Pentium M. Ha ki tudod használni, akkor dupla olyan gyors.
-
Davey7
senior tag
-
Davey7
senior tag
végigolvastam a tesztet és eléggé jókat írtál!
aza helyzet,hogy most keresgettem és ilyen paraméterekkel rendelkező laptopot nem nagyon tlaáltam iylen árban
és nekem mindenképp kétmagos proci kellene,mert szeretnék HD filmeket is nézni! Csak az Albacomp nevét nem láttam a "legmenőbb" laptopok közt /DELL,HP,FU-SI,Asus,Acer/ és nemtudom,hogy ez mennyire megbízható és érdemes lenne e ezt venni!
Nekem adattárolásra,filmnézésre,és internetezésre kellene egyenlőre.Csak a vétel előtt meg akarok bizonyosodni,hogy nem e valami szutykot veszek meg...nem szeretem ha átvernek
Látom,hogy te benne vagy már egy ideje a témában és erősíts meg,h ez jó vétel lenne vagy sem
vagy te mit ajánlanál?
-
Davey7
senior tag
akkor anyniban tudnál még segíteni,hogy hol lehet esetleg jó áron megnézni a gépeket?mert átfutottam már 1-2 oldalt és azok eléggé húzós áron kínálták a termékeiket
ez a V6 amit kinéztem a Debreceni Euronics-ban 139.900HUF az ár tökéletes és a gép sem olyan rossz,vagyis ha azt mondod...az a baj,hogy totál nem értek még a laptopokhoz. A barátnőmnek egy Fujistsu-siemens van vagy másfél éve és viszonylag nincs vele különösebb probléma a néha lefagyáson kívül.Nem nagyon ismerem az Albacomp gépeket (bár a többit sem nagyon) és nemtudom,hogy ez mennyire megbízható, hol foglal helyet a ranglistán...
-
Davey7
senior tag
Sziasztok!
Nekem szükségem lenne egy kis véleményre az első laptopom vásárlásához!
Kinéztem egy Albacomp Activa-Eco Mobil Traveller V6 -os szerkezetet! Ha valakinek van tapasztalata ezzel a géppel kérem írja le!
Még friss vagyok Notebook témában és nemtudom eldönteni,hogy milyet vegyek..150.000HUF körül szántam rá. -
polip
addikt
válasz
Xantomas #1570 üzenetére
hát ez csak an nak ajóindulatától függ, ahol vetted a gépet, ill aki gariztatja...
ha ő ad, akkor ad és ennyi...ha nem tod nélkülözni, akkor külsö egérrel használd addig, de én bejelenteném már most a hibát....
ilyenkor áét alaplapot is cserélnek, ha ugyanaz a baj előjön többször -
Xantomas
őstag
válasz
közellenség #1561 üzenetére
Én a helyedben nekiállnék, szétkapnán az egészet fóliára, majd fóliánként átnézném, egy alulról átvilágított üveglapon keresztül, hogy nincs e benne szakadás, kopás. Ha a szétszedés, és gombonkénti multiméterrel kimérés se mutatja, hogy magával a billentyűzettel van a baj, akkor bizony az alaplap, vagy a csatlakozó sérült.
Másik, Polip ez neked szól:
Kit kell nekem akkor nem szeretni, ha két hét használat után tönkrement az újonnan kicseréltetett touchpad button boardja? Ugyan olyan sz@r mint elötte volt. Ráadásul a legrosszabkor, mert nem tudom nélkülözni a masinát. Kérhetek egy másikat a javítás idejére?
mod: fehérvári központban javították. -
earny
tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom a gépemmel.
Újabban elkezdett vibrálni a kijelzője. Teljesen eltűnik róla minden, aztán meg megint megjelenik. Ha valamilyen fényforrás világít a kijelzőre akkor halványan látható marad a tartalma. Ilyenkor mi van? Valamilyen kontakthiba? Vagy a kijelző adta (fogja beadni) a kulcsot?) -
HLBRT
csendes tag
Sziasztok!
Egy hatalmas kérésem lenne h honnan lehet letölteni a Albacomp Business v2-höz minden drivert!
Köszönöm előre is! -
student
őstag
lehetséges ezt nem is néztem.
meg azt nem értem hogy bekapcsolom a gépet rá 1 percre bekapcsol a venti és addig megy amig kikapcsolom nem értem miért mikor sose játszok vele csak office meg néha filmnézés.más kérdés hol tudok venni pesten hozzá lion aksit? mert nem igazán találtam ient hogy albacomp aksi
-
nfrichard
csendes tag
Sziasztok! Szia Polip!
Tudnátok valami linket, ahonnan letölthető az a bizonyos nhc és a smartfan?
Ez a venti állítgatás engem is érdekel.
Üdv.
NFR -
student
őstag
csao nekem is albacomp van már nem egy mai darab (tipusát hol lehet megnézni? )
úgy zúg a ventije mint az állat egyszerüen nem lehet mellette aludni a pc-m halkabb mint a noti. szoval nem tudtok valami progit amivel lehet szabályozni a fordulatszámot vagy kikapcsolni a ventit vagy vmilyen megoldást valaki?? -
Szucsi82
csendes tag
Végre megérkezett a gépem. Busniss v3. Pöpecül működik, windows rögtön felment rá, driverekkel se volt gond, a kijelző, nagyon szép, szóval úgy néz ki jól választottam. A melegedés sem vészes bár a FEAR után azért hideg sem volt. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Milyen progival tudom megnézni a gpu hőmérsékletét?
Előre is köszönöm.
Szücsi -
Xantomas
őstag
válasz
közellenség #1544 üzenetére
Mely gombok nem mennek?
-
polip
addikt
válasz
közellenség #1544 üzenetére
sikerült?
-
közellenség
csendes tag
válasz
Xantomas #1543 üzenetére
Kösz a tippet, szétszedtem a billentyűzetet, megtakarítottam, de nemhasznált.
Azt a grafitozást hogy kell csinálni és hol, mert azt is kipróbálnám.
A melegedésre pedig gondoltam énis h lehet a por az oka, majd veszek olyan levegőt és kifújom.
Segítségedet mégegyszer köszönöm. -
Xantomas
őstag
válasz
közellenség #1542 üzenetére
Nem lehet, hogy csak köszos?
Előfordul, hogy a két fólia közé becsúszik egy kis zsuva, és nem érintkeznek azok, amiknek kellene.
A billentyűzetet szedd ki, majd rázogad ki, élére állítva, és a csatlakozót, ahol az alaplapra van dugva tisztítd meg, és a fóliacsatlakozót grafitozd meg. Ha van időd, szedd szét databjaira a billentyűzetet, a műanyag gombjait áztasd egy órát meleg szappanos vízben, a fóliát meg elég ha letörölgeted egy ronggyal. Elötte fotózd le minden részét, hogy ugyanúgy tedd vissza.
Ha ez sem használ, akkor nem a billentyűzettel van baj, hanem az alaplappal.A túlmelegedés lehet, hogy csak a benne levő por miatt van, az egy flakon sűrített levegővel megoldható. Egy újrapasztázás se árt a procinak.
-
közellenség
csendes tag
Sziasztok, nekem egy régi Albacomp D22ES van és elromlott a billentyűzete, nem ír néhány betűt. Tudja valaki, hogy hol lehet hozzá másikat venni?
Egy másik problémám, hogy nagyon melegszik. előfordul, hogy 3-4 óra használat után is hirtelen leáll és elég meleg szokott lenni a alja.
-
nfrichard
csendes tag
smart v3-ról még pár szó a fentebb írt kérdésekre.
kopás: hát igen, esélyes, hogy azon részek, ahol hozzáér a kijelző gumi támasztója, vagy ahol gyakran tapicskoljuk kopni fog. Majd meglátjuk.
Mindenesetre az a matrica nem koptat, hanem egyenesen karcol, ezért kell lekapni egyből.
A billentűzet az átlagosnál "hangosabb", kicsit zakatolós, de nem vészes.És igen, a venti folyamatosan megy. Evvan.
Tegnap kipróbáltam az akksit: két órát bír netezéssel e-mailezéssel, közben egy két program telepítéssel, persze minimális fényerővel, ami még így is elég világos. Sőt ha mondhatom, a max. fényerő egyenesen túl világos. (Jól fog jönni jövő nyáron napozás közben.)
Ha szögből nézzük a kijelzőt, nem halványul, nem sötétedik.
A másik laptopom, a dell d600 pl kis elfordítás után már nagyon sötétedett/világosodott. Ez is "gusztus dogla", kinek mi kell. Én preferálom az oldalról nem kukkolható kijelzőket, mert egy egy megbeszélésen nem szeretem, ha belenéznek, ha épp msn-ezek pl.
Szóval a smart v3-nál figyelnem kell: oldalról is látszik minden.A beépített webkamera egész szép képeket lő.
Ár/érték arányban igazán remek vétel. Valamit, valamiért...
-
polip
addikt
itt egy V4 teszt, ez is ugyanaz a tok: [link]
-
Bibby
addikt
Inkább a core duo-val szereltet! De úgy általában érdekelne maga a kialakítás, nekem nem volt albacomp-om sosem, milyen műanyagból van, mennyire bírja a strapát (persze átlagos használatra értem
) ? Kijelző színei, rálátás szögei? Billentyűzet kellemes? Meg amit már írtam is, hogy átlagos használatnál (netezés, filmnézés) ne melegedjen nagyon a vidkari, processzor...szóval a hűtés jól van megoldva?
Ár-teljesítmény nagyon baráti az biztos. Kösz ha ezeket megnézegeted! -
-
nfrichard
csendes tag
Köszi Polip!
Egy tipp azoknak, akik zsír új gépet vesznek:
Észrevettem ma, hogy a laptop "handrest" részén (remélem jól írtam, itt most a touchpad melletti részekre gondolok) kis folt, kopás jelent meg így egy nap után.
Nos mindenkinek javaslom, hogy csekkolja, hogy kapott-e "albacomp" vagy egyéb "nagyszerű" domború matricát a laptop belső részére. Én igen, méghozzá a kijelző bal felső részére. Ahogy lecsuktam, nem a kis műanyag gumi bucik értek a handrest részhez, hanem az a förtelmes matrica. Gyorsan le köll kapni.Üdv:
NFR -
nfrichard
csendes tag
üdv polip!
Azt is hallottam, hogy a li-ion akksiknál az számít, hogy HÁNYSZor töltöd fel. Tahát nem az, hogy lemeríted-e meg hogy fullra feltöltöd e mint korábban a NiMh akksiknál.
Tehát állítólag 1000-1500 feltöltést bírnak.
Erről mi a véleményed, vagy másnak erről mi a véleménye? KösziJa! És még egy kérdés, bocs, de tényleg új vagyok itt a fórumon: mit jelent az, hogy "szvsz"?
Üdv:
NFR -
szandra87
csendes tag
sziasztok!
Nekem olyan irányu problémám van,hogy hétfőn vettem egy albacomp BC-789 MP-4 lejátszot!feltelepitettem a cd-n lévo programokat és még mindig nemtudok filmet átkonvertálni!
Tudnátok segiteni?
-
nfrichard
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy V3-ast.
Első pár perc után csak annyit írnék, hogy minden simán felment rá. Windows, Office, és a driverek is.
Az albacomp-os szaki azt tanácsolta, hogy a touchpad drivert ne tegyem fel rá, és a beépített webkamera drivert sem.
A webkamerához adnak külön drivert, a tp-ot pedig szépen felismeri az XP.Egy kérdésem már fel is merült, és ebben kérném a segítségeteket, mert a tanácsok, amiket kaptam megoszlanak.
1. Állítólag nem árt, sőt kifejezetten jó, ha 3 szor lemerítem teljesen az akksit, és utána 24 h-t töltötm.
2. Más meg azt mondja, hogy ezt nem szabad.Ti mit mondtok? Előre is köszi a választ.
ÜDv:
NFR -
polip
addikt
na egy kis infó, hátha ez segít:
Traveller V7
· Intel Core 2 Duo, Intel Core Duo vagy Intel Celeron M processzor;
· VIA VN896 + VT8237A chipset;
· 15.4” Glaretype WXGA TFT kijelző (1280x800);
· 2 db DDR2/533MHz memória slot, max. 2GB RAM;
· Magyar billentyűzet, Touchpad scroll funkcióval;
· nVidia GeForce Go 8400M videókártya, 128MB memória;
· SATA merevlemez;
· Dual DVD író;
· 1x Express Card slot;
· AC97 hangkártya + 2db belső hangszóró + 1db belső mikrofon;
· S/PDIF digitális kimenet (5.1 CH)
· 3x USB 2.0;
· 1x külső monitor csatlakozó;
· 1xRJ45 10/100Mbps Ethernet csatoló;
· 1xRJ11 56k modem;
· 1x mikrofon csatl., 1x fejhallgató csatl.;
· 7-in-1 belső kártyaolvasó;
· Li-Ion akkumulátor;
· Wireless LAN, Webcan;
· Méret: 360 x 267 x 25.4 mm;
· Súly: 2.6 kg; -
Bibby
addikt
Úgy láttam hogy a traveller v7-ről még nem igazán volt szó. Mennyire jól összerakott, milyen a "háza" maga? Talán polip tud nekem segíteni ebben.
Mennyiben tér el a v6-os szériától? Az megbízható, jó noti? Nem találtam valami részletes leírást, szóval az is érdekelne, hogy s-video van-e (v5-ön volt, v6-on meg nem?
), hány usb?
Kicsit sok lett a kérdés. -
polip
addikt
[link] <-- íme
-
Xantomas
őstag
válasz
Xantomas #1517 üzenetére
Notit visszakaptam, inverter, touchpad, szalagkábel csere. Meg is szünt a szinkron hiba vagy adatjel elvesztése, illetve a kijelző bal oldala sem pulzál.
Ellenben megint másilyen invertert pakoltak bele. Majdnem teljesen le lehet vele kapcsolni a háttértvilágítást, árnyékosabb szobában teljesen jól látható.
Thickless kernel + powertop, ondemand módban a proci, 9-11 watt között eszik a gép legalacsonyabb fényerő mellett, netezés közben. ~3:40 -et bírt 88%-os két éves aksiról.Megnéztem, megtapcsikoltam a Smart V4-et is. Visszavonom, tényleg szép masina, de a felület fényezése miatt, gyakorlatilag az újlenyomatolvasónak totál nincs semmi értelme. Sztem maszek módszerrel, egy cellux segítségével ki lehetne iktatni. Elméletileg.
-
Xantomas
őstag
Reméltem, hogy nem a 72x széria lesz, bár az új SIS chipset tényleg elég jónak tűnik, de nem nekem. A 62x-as szériának jobban örültem volna a 1,2 kilójával, meg az intel chipsetjével. Már csak a Powertop miatt is.
A business V1-em is 14.5W-15W körül eszik thickless kernellel, ha rendesen be van állítva, és 2 éves akuval megy 3 órát.
Bár, a 3Kg-nál még a 1.8Kg még mindíg kevesebb.Arról nem tudsz írni, hogy miért van az, hogy néha elveszti a kijelző a szinkront képváltáskor? Kb fél éve szokott rá, de akkor csak ritkán csinálta. Pl., win alatt készeléti állapotból visszatéréskor, vagy mikor magának kapcsolja ki a kijelzőt. Linux alatt, pl mikor a Xservert elindítja.
Neki akartam esni oszciloszkóppal, de nem hagyták, hogy szétkapjam, most meg fehérvárott áll egy ideje. -
Xantomas
őstag
Bónusz önreklámként nem szeretnél egy típusszámot is adni, meg pár képet?
A V1, meg a V2 olyan igénytelen volt, az új Clevo 72x-asok meg olyan rondák (remélem nem az), hanem 620-asok.
Leszakad a vállam, kéne valami könnyebb gép. ~2.8kilós gép, papíron 1.3kilós táskában, átlag 3-4 füzet, plusz 1-2 A4-es jegyzet nem kis súly.
Az ASUS Eee-t várom, hátha a második változat teljes fedlapot kitöltő kijelzővel jön. Jegyzetelni, netezni elég, suliban csak arra használom.
Rájöttem, hogyha a notit fenyegetetem, hogy viszem szervízbe, akkor Murphy akcióba lendül. A touchpadom gombjai, már gyengélkedtek, leszoktam a használatáról, mindenhova egeret viszek magammal. Most, hogy több mint egy hete nem nyúltam a gombokhoz, 3 órát teljesen frankón működött. Ugyanez a pislákoló világítással, ami ma nem pislákolt.
Jól nézek majd ki, mikor viszem, és semmilyen hibát nem produkál... -
polip
addikt
ja, kijöttek a Smart V4-ek, má Santa Rosásak...és egy áron vannak a V3-al, nálunk is lehet már kapni őket, mármint a mi boltunkban
önreklám rulla
-
Peat;)
veterán
A teszted alapján néztem utána
, sajnos az alapmodelleket (celeronosok) csak 2400mah-es akksival szerelik általában, meg a fentebb linkelt manual szerint is és amit jó áron árulnak egy aukciós oldalon azt is...akksit külön meg nem találtam kb mennyi lenne bele, na meg mennyivel lenne nehezebb az eredeti kb 2 kilónál mert az oké hogy kisméretű gép és nem szubnoti, de a kicsi akksival illene könnyebbnek lennie. Msi fémborítással 8 cellás akksival 2 kiló és ahhoz képest ami benne van alkatrész még olcsóbb is
csak sajnos az én keretem felett van már az az ár.
Az eladó azt mondta hogy a kicsi akksival 2 órát bír terheléssel és 3-at általánosan. Ezt én fenntartással kezelem, jó lenne egy tulajdonos nyilatkozata. Köcc a linkeket. -
Peat;)
veterán
Smart v3-ról szeretnék kérdezni, tulajdonos vagy tapasztalatal rendelkező topiklakóktól. A celeronos m420-440-es változatban milyen akksi van? Mennyi ideig bírja max terheléssel és a nélkül? Mennyire romlik a smart v3-asok külső állapota? (műanyag szegény és nem vmi jó minőség megtapizva média marktban) Egy régi játékot elindítok azért még nem melegszik túl?
A hivatalos oldalon nincs fenn semmi, csak egy kis ablakban megjelenő termékleírás. Legalább a kézikönyv letölthető lenne. Köszi ha vki válaszol, már bruttó 160 alatt van a gép, így igencsak elgondolkodtató, amennyiben akksija és minősége is hoz egy elfogadható minőséget. -
tothm
őstag
Hye!Mi a véleményetek az albacompról?
-
isukaking
csendes tag
Hali!
Nekem egy activa-standard 072-es van, 2 éves konfigu. Kicsit összvér a lelkem, de a melegedésen kívül nem sok rosszat tudok mondani róla.A melegedés viszont abban nyilvánul meg, hogy ha megkergetem, a simiegér mellett is elég rendesen felmelegszik. Akkor nem nagyon lehet irogatni hosszú szöveget. Várni kell vele kb fél órát, utánna már kezd lehülni.
Intel cerka 2800-as proci
winyó 40 giggancs (a többi külsőn)
Memo 1db 1Gb+256Mb
Videokari nincs -
fischi
tag
Nálam a c2d 37fok körül működik, folyamatos terhelés alatt sem megy 55 fok fölé, de amint visszatérek a netezéshez/zenehallgatáshoz/szövegszerkesztéshez pillanatok alatt visszahül 40 fok alá, cserébe kicsit sokat megy a venti, de a brutális melegedés biztosan nem jellemző rá.
-
BluEyes
őstag
-
Vladi
nagyúr
válasz
BluEyes #1501 üzenetére
Hello!
Nem az enyém a gép, csak egyik haverom kért meg, hogy tegyek rá oprendszert. [Míg a neten nem néztem az árát sem tudtam.]
Így kevés a tapasztalatom róla. Meg amúgy sem használok laptopokat.
De azért van néhány benyomásom a gépesről.
Ha azt nézzük, hogy olcso példány (~ 100K környékén már beszerezhető)
akkor jó vétel. Monjuk tele van Via chipekkel, ami annyira nem tetszett. Hosszútávon majd kiderül.
A fizikai felépítése szerintem egy jó közepes. Nem ''zörög'' nagyon, viszonylag stabilnak tűnik.
Ami fucsa, hogy Celeron létére a proci - szerintem - iszonyúan melegszik.
(~ 60C a core sima telepítgetés közben.)
Úgyhogy ''felpócoltam'' a bal oldalát, hogy jobban levegőzzön.
Viszont elég halk. Nem éppen hegyi kirándulás, de alig van hangja.
Másik ami nem tetszett: a hozzá adott driver cd egyik drivere sem passzolt a géphez.De ezt fentebb már írtam.
Nameg volt rajta egy UHU Linux, csak kissé elb@sztt telepítéssel. Azt sem értettem míért így rakják rá. Akkor már inkább semmit ne tegyenek fel.
Mondom alig használtam. De majd estére még megnézem, hogy teljesít filmek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest