- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Van egy Albacomp 8615 GTK laptopom. Nincs túl jó állapotban, merevlemeze kuka. Lehet ezt az ócska gépet valamire használni mondjuk egy ssd-vel? HD Youtube videót képes lejátszani?
-
bolhalovas
csendes tag
Sziasztok!
Albacomp 8089C gépen szeretnék BIOS-t frissíteni, mert a jelenlegi 2005-ös, meg történt egy procicsere is. Nagy nehezen találtam egy 2009-es .IMA-t a Gericom oldalán [link]. Jó lehet ez nekem? -
Zuri
tag
Üdv, valakinek van valami ötlete hogy van egy albacomp 8258d noti amit ha bekapcsolok felpörög a venti majd leáll és nem kapcsolódik be se semmi.
Cmos Batteryre gyanakszom, hogy meghallt így a BIOS sem tölt be, viszont nem tudom szétkapni a gépet, hogy megnézzem.
Esetleg tud valaki egy oldalt ahol megmutatják a szétszedését, vagy megcáfolni a felvetésem hogy a cmos halt meg?De bármi segítséget elfogadok
-
TSanya79
csendes tag
Sziasztok!
Van egy albacomp activa standard laptop, amin a bios allandoan alapallapotba kerul kikpacsolas után. Bios elemet csereltem, ugyanez a helyzet.
Van valakinek ötlete mi lehet a gond? -
kraftwerkfan
tag
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Albacomp Activa Standard Mobile Power 7-hez keresnék drivereket, merre találok Windows XP-hez?
Köszönöm!
-
Taty
csendes tag
Üdv
Lenne 1 albacomp m660nc notebookom zsákba macskába vetem 4e Ft az volt a hibája hogy 1x bekapcsoltak sípolt és ki is kapcsolt azóta nem kapcsolt be de még azt sem mutatja hogy rajta van a töltő (ki mértem jó a töltő) -
A fuitsu siemens alapjan a fekete kábelt az AUX-ra tettem. Szurke vagy fehér viszont nincs.
Remélem lesz valami okossag...
Off:
Illetve egy toshiba laptopocska tétlenség esetén ujraindul egy kékhalál keretein belül hogy egyem meg nyárson.
Erre valami ötlet? -
-
yoyo001
újonc
Üdv! Albacomp M 66 SE tipusú laptopom van.A kérdésem az lenne,hogy win 7 32 bit rendszer fut és eddig nem volt probléma míg nem lett újra rakva a rendszer.A probléma,hogy audio drivert nem engedi telepíteni,igy a jack bemenetnél nincs hang.Valakinek van vmi ötlete,tanácsa mi a teendő?Már rendszer telepítésnél a vga drivert se akarta aztán azt sikerűlt telepitenem.Köszönöm
-
válasz
Bluesummers #2533 üzenetére
Hat ezesetbe el tudom kepzelni miket muvelsz a connection tuloldalan.
-
-
válasz
Bluesummers #2528 üzenetére
Nem enged hozzaszolast szerkeszteni.
Ja meg nem is volt kerdes milyen memoria megy a gepbe. Iszogatunk? XD
-
válasz
Bluesummers #2528 üzenetére
Koszi a segitseget. Bar nem ertem mibol gondoltad, h ddr2. Az altalad linkelt hirdetesben is ddr1 et irtak.
-
válasz
Borzoló #2527 üzenetére
Szia!
Paraméterekből ítélve, amit itt is találtam, szerintem DDR2-es lehet maximum,de AIDA64-en belül Számítógép -> Összegzés, ott lesz DIMM1/DIMM2-ben leírva, hogy hány MHz-en megy, de szerintem 667MHz, max 800MHz-es. De ha minden kötél szakadna (pl. összes matrica le van zúzva a ramról / semmilyen gépben nem tudnád tesztelni, akkor elő a vonalzót, s nézd meg hányadik mm-nél van a beékelődés) -
válasz
Bluesummers #2526 üzenetére
Koszi. Megprobalom. Egyebkent az altalam emlitett tipus mennyi, hany mhz memoriat kezel?
Boldog karacsonyt! -
-
Valaki?
-
Hi All
Albacomp m3sw m375s
Szereztemegy ilyen csodat es nincs wifi
Eszkozkezelo jelzi is nem talalja a pcie t.En semmi drivert nem talalok a neten.
Az albacomp hiv.oldala semmi.....
Valakinek van illeszto?
Koszi -
Hello,
Emlékszik esetleg valaki, Alba/Clevo T2V / T200V érintőképernyője megy ujjal? Egyáltalán, mivel működik?
Van itt egy nálam, nincs meg a cerka hozzá. Driver még kevésbé van. -
Dubmaster
aktív tag
Sziasztok!
Albacomp M66S BIOS frissítésre lenne szükségem, de nem találok semmit. Esetleg valakinek lenne infója?
A gondom egyébként az, hogy nem hajlandó 2 db mem. modult kezelni. Mindkét slot működik mindkét modullal külön, de amint mindkettőt beleteszem, nem indul a masina!
Előre is köszi segítséget.
-
Hencus
újonc
Sziasztok!
Nem régiben kaptam egy Albacomp activa-eco mobil 370s típusú laptopot és elkövettem egy hatalmas hibát,nem csináltam biztonsági mentést.Újra lett rakva rajta a win és nem találok hozzá megfelelő hangkártya drivert.Van 1 site ahol megnéztem rendbe van-e minden és ott ki jelezte,h jól működik szóval nem tudtam frissíteni se onnan.Egyszerűen akár mivel próbálkozok nem működik,egyik ismerősöm és a párja nap,mint nap ezzel foglalkoznak és több,mint 1 hét alatt nem sikerült nekik se semmit se csinálni vele.Ők Everest program segítségével megnézték a típust és a program és a gép is más típust mutat.Valakivel volt már ilyen?Esetleg lenne valami ötletetek?Valami tipp?
Előre is köszi a segítséget!
-
kabino
újonc
Szeva Mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy a most meglévő, Albacomp Evo M660 laptop miért csak 960 MB/800 MHz-nak ismeri fel a behelyezett 2 GB-t 533 MHz ramot?Másik, ugyanilyen laptopban pedig tökéletesen felismerte őket.
Válasz(ok)? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Thunderzolee #2514 üzenetére
Szia
Szerintem ez a 2.5mm 5.5 mm es dugó val szerelt,ez a leg elterjedtebb
Fujitsu,Medion,hp,msi,acer ,nekem van egy az aprón,,
Ebbe a pillanatba lettem kvázi tag
Boldog karácsonyt
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Nokedli92 #2513 üzenetére
Helló
Ha egyik sincs bekötve akkor is üzemel a wifi de nem lesz jó a jel erőssége,mind 2 kábel a lcd sarkainál egy kis fém (nevezzük antennának)ban végződik így a másik kábel is oda tartana csak valószínű korábban kitépték..filléres dolog esetleg tudok is adni ha kell.
-
Üdv!
Tápegységet keresek Albacomp 8089c notihoz.
Maga amit a gépbe be kell dugni csatlakozófej, az kontakthibás, de hát ezeket ugye nem nagyon lehet csereberélgetni, így egy másik töltőre lesz szükség, úgy gondolom.Viszont nem nagyon találok. :/
Ötlet esetleg? Milyen töltőkkel lehet vajon kompatibilis?
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Albacomp Activa-eco mobile silver line V2
Szeretnék bele tenni egy belső wifi modult de csak a fekete kábel van meg ami a monitor tetejéből jön ki a fehéret sehol sem találom. Hol van a helye? Illetve hova kell bekössem hogy működjön.A main es az aux mire szolgál ebben az esetben?
-
shield
őstag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy Albacomp Activa-Eco Mobil Speedy M660NC laptopot. Az a problémám, hogy nincs hozzá driver, amit letudtam szedni a netről az nem jó. Sajnos nem tudtam megoldani, hogy legalább ki tudjon menni a netre. Ha valakinek lenne hozzá drivere vagy tudna adni egy elérést hozzá, nagyon megköszönném.
A segítséget előre is köszönöm. -
perge666
veterán
Sziasztok.
Hozzám került egy Albacomp DC22ES laptop pár napja,és az volt az első dolgom hogy elvittem kitakaríttatni,és pasztázni.
Az a problémám vele,hogy bekapcsolás után 5-6 perccel fentebb kapcsol a ventillátor,és eléggé zavar a hangja.A Biosban,vagy valamilyen programmal tudnék állítani rajta hogy halkuljon kicsit?
Az oké,hogy 9-10 éves gépről beszélünk,de ettől lehetne halkabb.
Egyébként szerintem nem rossz masina,az akkuja még most is bírja k.b.30 percet.
2 játékot akartam telepíteni rá,de valamíért nem akarnak indulni,pedig a gépigény bőven elegendő.(GTA Vice City,Pitfall Lost Expedition. -
Tomp888
csendes tag
Hali
1.) Albacomp activa eco mobile traveller V4 (Clevo M66s) -ben szeretnék processzort cserélni.
Intel Celeron M 410 van benne most,de eléggé lassú.Egyik havernak van egy SL6J5 (Intel Mobile Pentium 4-M 2.2 GHz) tipusú procija ez jobb (erősebb,gyorsabb) mint ami benne van? Milyen processzorokat támogat a gép?2.) Biost is szeretnék frissíteni,de sem az Albacomp sem a Clevo oldalán nem találtam letölthető Biost.
Honnan tudnék letölteni hozzá?3.) Kb. 1 hónapja cseréltem benne cmos elemet és azota XP allatt bekapcsolás után késik az óra.Újraindítás után ismét pontos az idő. WIN 7 alatt viszont pontos az óra (két oprendszer van a gépen).
Ez mitől lehet?köszönöm elöre is a segítséget
-
heresey
csendes tag
Megtaláltam.
F11 bekapcs. Vicces én meg vak. -
heresey
csendes tag
Üdv,
csak egy kérdésem lenne.
Albacomp Activa Sandard Mobil Diablo azaz Clevo M761S milyen wireless eszközzel rendelkezik?!
Ha rendelkezik egyáltalán. Abszolute nem ismerem a gépet.
Az Everest se jelezte a wireless jelenlétet.
Ötlet? Tipp? Válasz?Előre is köszönöm mindenkinek.
-
greenstone
csendes tag
Sziasztok, a következő problémám van: Egy Albacomp Style Note laptop került a kezem ügyébe, aminek a következő problémája van: Csak nagyon sokadszorra kapcsol be. Tehát benyomom, hogy bekapcsoljam, se kép, se hang, a ledek felvillannak, a ventillátor pörög. Akkor utána hosszan kinyomom, és újra be, és ezt kell ismételgetni egészen addig amikor egyszer csak bekapcsol, ami lehet akár 30-40 próbálkozás után is. Mi lehet a problémája? A BIOS-t már visszaállítottam alapra, próbáltam más táppal, akksival és anélkül is, és még mindig ugyanaz. Van ötletetek?
Előre is köszönöm!
-
Anakin007
aktív tag
válasz
nagybeci #2502 üzenetére
Első körben porold ki a cpu hűtő rácsai közül a koszt, hogy rendesen áttudja fújni a venti a levegőt, mielőtt elszáll az alaplapodon vmelyik híd v. VGA.
Akksi ki, táp le és addig bontsd a burkolatot, amíg hozzá nem férsz a bordákhoz és rendesen ki nem tudod takarítani, különben nincs értelme. -
Anakin007
aktív tag
-
nagybeci
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Albacomp M66se laptopom van és az a gond vele, hogy nagyon be van lassulva, már újra is telepítettem, de akkor sincs változás, a hűtő meg úgy pörög, mint egy bolond, mit lehet vele tenni. régebben nem ment ennyire a hűtő. melegszik is és be is van lassulva. kérlek benneteket mondjatok valami okos megoldást amivel előrébb lehetek, válaszaitokat előre is köszönöm.
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Adódott egy Albacomp V7 (M660SU) típusú veszedelem.
A procija egy t7200-ra lett cserélve, és a meglévő 1 gigás memória mellé, még 2 gb lett hozzácsapva.A problémám a következő lenne, amiben a Ti szíves segítségeteket szeretném kérni:
Hol találok MŰKÖDŐKÉPES videokártyadrivert a termékhez, vagy valami megoldást találni, amivel normálisan működőképessé tehető a videokártya?
Akárhány félét letöltöttem, és kipróbáltam egyik sem hajlandó működni.
64 bites Windows 7 oprendszer van a gépen.
(320, 301, 317, 292, 17?) típusú drivereket próbáltam, sikertelenül.Eszközkezelőnél, egy sárga felkiáltójel van az ikon mellett (8400m g)
továbbá annyi tájékoztató információt nyújt a leírás, hogy valamelyik erőforrás miatt, nem indítható el a kártya.Az Nvidia vezérlőpult pedig annyit ír ki, mikor el szeretném indítani, hogy: "Jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az NvIDIA GPU-HOZ". Az eszközkezelőben már letiltottam a webkamerát, kártyaolvasót, modemet, de sajnos valahol még így is ütközik.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest