- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Még régen vettem egy műgyanta alapú üreges sziklakinézetű átúszót, ami az aksi kinézete miatt megérett a cserére (természetes anyagok kerültek be, vasfa, kókuszhéj). De nem tudom kivenni, mert a nagy ancim egyszer felborította, és azóta beköltözött az üregébe. Egyszer sikerült felállítanom, mikor rövid időre kibújt, de nemsokkal később újra felborította, és újra birtokba vette. Ekkor új taktikával próbálkoztam, meglestem, mikor van kinn az "odúból", de ez nem volt könnyű, mert amint észlelte a közeledésem, sebesen újra belebújt... kivenni nem lehetett, így csak vártam, vártam, vártam az alkalmas időre. Egyszer sikerült kivennem úgy, hogy én voltam a gyorsabb. Az örömöm rövid ideig tartott, mert bár pótoltam a búvóhelyét egy kókuszhéj darabbal, nem tetszett neki, és ennek "hangot" is adott.. teljesen feltúrta a növényzetet, egy délután alatt tetemes károkat okozott a farkának mérges és intenzív csapkodásával.
Megszégyenülten tettem vissza az átúszót feldöntve, az igényeinek megfelelően... azóta nem csinál ramazúrit... Csak reménykedni tudok, hogy egyre nagyobb testével ki és be fog férni a szűk üreg bejáratán. -
Csabee.
nagyúr
Van három anci (algaevő halam) kb 5-6évesek lehetnek! Elképzelhető hogy nem kajálnak már ?
-
zolikaDB
veterán
Debrcenben csak az e-pet es a tropicalfish van??
-
aldebaran
addikt
válasz
weresgyufa #7797 üzenetére
Thx...
Utána nézek!mi az a Brekk?
-
Apika
addikt
válasz
weresgyufa #7796 üzenetére
A Botia nálam is szokott pihengetni az oldalán. Először frászt kaptam, de később olvastam, hogy ez szokás náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest