Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
Közösségépítő
válasz
weresgyufa #7796 üzenetére
A Botia nálam is szokott pihengetni az oldalán. Először frászt kaptam, de később olvastam, hogy ez szokás náluk...
-
aldebaran
őstag
válasz
weresgyufa #7797 üzenetére
Thx...
Utána nézek!mi az a Brekk?
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zolikaDB
veterán
Debrcenben csak az e-pet es a tropicalfish van??
Ha valakit érdekel egy makulátlan Galaxy S10e, dobozában, bontatlan gyári kiegészítőkkel, dobjon egy privatot. IÁ: 55e HUF
-
Csabee.
nagyúr
Van három anci (algaevő halam) kb 5-6évesek lehetnek! Elképzelhető hogy nem kajálnak már ?
Üdv: Csabee.
-
kymco
veterán
Még régen vettem egy műgyanta alapú üreges sziklakinézetű átúszót, ami az aksi kinézete miatt megérett a cserére (természetes anyagok kerültek be, vasfa, kókuszhéj). De nem tudom kivenni, mert a nagy ancim egyszer felborította, és azóta beköltözött az üregébe. Egyszer sikerült felállítanom, mikor rövid időre kibújt, de nemsokkal később újra felborította, és újra birtokba vette. Ekkor új taktikával próbálkoztam, meglestem, mikor van kinn az "odúból", de ez nem volt könnyű, mert amint észlelte a közeledésem, sebesen újra belebújt... kivenni nem lehetett, így csak vártam, vártam, vártam az alkalmas időre. Egyszer sikerült kivennem úgy, hogy én voltam a gyorsabb. Az örömöm rövid ideig tartott, mert bár pótoltam a búvóhelyét egy kókuszhéj darabbal, nem tetszett neki, és ennek "hangot" is adott.. teljesen feltúrta a növényzetet, egy délután alatt tetemes károkat okozott a farkának mérges és intenzív csapkodásával.
Megszégyenülten tettem vissza az átúszót feldöntve, az igényeinek megfelelően... azóta nem csinál ramazúrit... Csak reménykedni tudok, hogy egyre nagyobb testével ki és be fog férni a szűk üreg bejáratán.www.refujvaros.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS Zenbook Pro 14 OLED notebook: munka után játékra
- Napelem
- Dell notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 24
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest