Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
-
pubwart
aktív tag
Ezt úgy saccra mondták a boltban, hogy simán felnyomja 2 méterre... Ez egyik halasnak ilyen van és neki 1,5 métert emel, és észre sem veszi maga a gépezet...
Magas a lakás olyan 3,5m. De egy kábelvezetőben akarom elvezetni a csövet, amiben a víz megy, mert mondom egy másik szobában lesz a szűrő. A gép miatt -
pubwart
aktív tag
-
nRu3
addikt
Makaptam meg ,pöpec jól nézki ,fénycsövet azt megkellet venem külön2x1200ft egyenlöre sima fehér csövek, nem volt más
de majd az egyiket lecserélem lilásra . Képett egyenlöre nem küldök mert most renbe raktam belülröl és a viz most ellég zavaros mint egy mocsári tó, de mint kitisztul a viz természetesen küldöm a képeket.
-
Tersius
tag
No igen, bizonyara ez jo volna, csakhat ugye a lemezes kaja itt figyel mindig, eloert pedig el kell menni a vilag vegere. De majd igyekszem raszokni, mert valoban bizonyara jo lenne nekik.
Viszont ez a szaritott dolog jo? Mert az meg lehet olyan, hogy lehet belole tobbet venni, aztan jo lesz. Olyat milyen gyakran adsz? Vagy annak nincs periodusa, egyszeruen csak felvaltva alemezessel? -
nRu3
addikt
Mitt be linkeltem ott nem tudnak müanyagbol. ők is a juwelt tanácsolták. felhivtam az egyik juwel forgalmazott, találtak is ilyen méretbe ,szerencsére pont ma küldik a rendelést a németeknek álitolag jövöhétre már meg is lesz ,világitásal 40e számla nélkül
ez van de sajna kell!
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
-
pubwart
aktív tag
én most tervezek (mérnök lévén) egy 5000 literes akváriumom. Persze nem írtam el. 400cm*150cm*80cm. A 80cm felett már erősen változnak a fizika törvénye. 5 köbméternél pedig ez már veszélyes játék...
Ott olyan nagyon az ökológiai egyensúly, hogy már szűrő sem kell neki, csak olyan nagy kevés. Pl egy 100l-hez való beső szűrő bőven elég neki... Nem lehet rossz
Csak kegyetlen kihívás egy ilyen cuccot megtervezni, a villanyozást, növények halak (mennyisége) kb 500neont szeretnék beleMeg ilyenek. Ott már a diszkoszok is jól fogják magukat érezni... Szóval ott az egész egy nagyon nagy nagy dolog.
Csak maga, hogy az akksi mekkora, milyen üvegből, ragasztás... Stabilitás, súly... A világítás szerkezete. Ne legyen nagy súlya. Szóval várom az ütleteket, már vannak tervek, de szívesen várok minden jó ötletet... -
Norbertpower
aktív tag
Hááát a szív nem épp a kedvenceim közé tartozik...
De remélem hogy izlik nekik.....
Épp most bíbelődöm az úszkálók és nem úszkálók othonának takarításával....
Két szűrő már tiszta + a víz 20%-a lecserélve előkezelt vizecskére....hátra van a pakolás + felmosás
Ui: Mostanában erősen gondolkodom hogy lekapom a hátteret és lefújom fekete festékkel az akvárium hátúúúúúúljááááát....
Csak ne hogy eltévedjen a 65db apróság....
Üdv: Norbertpower -
Apika
addikt
Megnéztem az árakat:
Osram Fluora fénycső, 45cm-es (15W) 1.500.-
Hozzávaló armatúra: 3.000.-
Ezek drágábbak mint a 60cm-es társaik. De máshol is ezt tapasztaltam.
Philips Aquarelle fénycsőből nincs nekik 60cm alatti. De ez nem jelenti azt, hogy nem létezik 45cm-es. Máshol is érdemes megnézni... -
pubwart
aktív tag
Bővebben: link
Van még sok ilyen, ha érdekel valakit -
pubwart
aktív tag
Visszatért a topicnyitó, bocsi, hogy nem volt időm. Szal, nagyon szép lett az akváriumom, képek nagyon nincsenek, mert nem csinál jókat a gépem, lehet velem van a baj, de majd próbálkozok, és akkor linkelek, gyönyörűek a diszkoszaim, már ittvannak egy hónapja, nagyon überek, a 30neonnal együtt, nagyon szépek, majd csinálok képeket, van valami taktika,, hogy ne legyen homályos a dolog?
Ezek a neoncsövek amúgy nagyon gázak, bocsi, sok helyen mondták. Én rendes Sera csövet használok, az elég jó, mondjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- GTA VI
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest