- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
DNReNTi #31474 üzenetére
Igen, de az célzott lövés. Ezért kérdeztem, mert amikor játszottál eleget adott pályán, tudod, hogy hol számíthatsz ellenfélre és nem lehet ellene védekezni. Én már lőttem le úgy embert, hogy nem láttam (az ő része még sötétebb volt mint az enyém), viszont tudom, hogy az egy tipikus szög, amit szinte mindig tart valaki. A marshall konkrétan mögöttem volt, ha nem szedek ki senkit, lehet, hogy kapok a pofámra.
A lelocsolok mindent BB-vel az amerikai airsoft, az tényleg gáz, meg szerintem értelmetlen is. Vasárnap megdicsértek, hogy nem rakok bele 6 bb-t egy emberbe 2 méteres távolságra.... Mondom bazze, én mindenkit megpróbálok megölni 1 bb-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- World of Tanks - MMO
- DOOM - The Dark Ages
- Házimozi belépő szinten
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Opel topik
- Politikai mémek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest