- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tboy72
aktív tag
válasz
Thohist #3383 üzenetére
No odáig jutottam, hogy a nand lábak összekötésével sikerült az USB-n felismertetni a géppel. A Nuclear toollal sikerült felflashelnem az eredeti romot rá. Lement hiba nélkül, de ugyanúgy nem kapcsol be a tablet. Recovery módban sem indul, töltést sem mutatja. Feldugott töltővel ugyanúgy gyengén merül az akksi.
?Ötlet?
-
Danika256
aktív tag
válasz
Thohist #3370 üzenetére
Jaja, nem volt egy rossz szavam sem..
Én is meg vagyok elégedve a gépemmel, de azt nem tagadhatjuk, hogy ahogy telik az idő, egyre több kompromisszumot kell majd vállalni és most a játékokről volt szó, mivel erre szólt a kérdés. Ahogy látom sajna az ainolnak az új gépei nem igazán vannak a toppon, főként az MTK7029 miatt, 10" körüliekből talán a Spark lenne a nyerő, de az meg a retina felbontás miatt nem tud kiemelkedő beséggel szolgálni...
-
Danika256
aktív tag
válasz
Thohist #3348 üzenetére
Hali,
Látom zajlik az élet.
Egyszer én is megszívtam, de sikerült újraéleszteni, mindig van rá mód! Tehát így tönkre nem tud menni. Nekem úgy sikerült, hogy amikor rövidre zártam a flash csip lábait, akkor próbáltam az auto recpveryt és úgy feléledt.
De, amúgy látnia kell USB-n is, nekem nem is azzal volt a gond, hanem a data meghajtót nem tudta írni..
Fontos, hogy a gép hátsó USB portjaiba dugd be, különben NEM fog működni. Én is leizzadtam emiatt annó. szóval próbáld meg így, először USB-n, aztán a az auto recoveryvel és persze rövidre zárás.. -
crue
őstag
válasz
Thohist #3341 üzenetére
Legalább 10 másodpercig tartsd nyomva a bekapcsoló gombot, hogy biztosan kikapcsoljon a gép. Nagyon fontos, hogy az unbrick kitben lévő tool-lal készítsd el az sd kártyát, mert csak úgy unbrickel. Ez 512MB-osra formázza a kártyát, később vissza lehet állítani. Ezután kell felmásolni az aml_autoscriptet, berakni a kártyát és bekapcsolni a gépet a hangerő le+power kombinációval.
-
crue
őstag
válasz
Thohist #3335 üzenetére
Azért próbáld meg, hátha mégis. Teljesen halottnak tűnő állapotból is hoztam vissza vele a gépemet, amikor már semmi sem volt a képernyőn. Ha mégsem hozza vissza, akkor marad a szétszedés és a flash chip lábainak összeérintése. Ha kell erről leírás, akkor megkeresem és linkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Gumi és felni topik
- Játékfejlesztés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Subaru topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest