Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Hát, én akárhogy csűröm-csavarom, rajzolok ide-oda, nekem bizony köp rá, hogy van még egy plusz szegmens vagy nincs. Eleve a Work Pathba nem is lehet írni! Ahogy belekattintok, létrejön alatta egy Layer 1 Type Path nevű path, és kész. Abba a négyszögbe ír kizárólag. Nem veszi figyelembe a korábban megrajzolt Work Pathot, sem a közepét, akkor sem, ha összekötöttem.
Tehát nem a Work Pathba ír a szövegeszköz. Ezt hogy hekkelted meg? Irtó kíváncsi vagyok, de akárhogy próbálom, nekem nem megy.
Most már még inkább furdal a kíváncsiság, hogy neked hogy sikerült, amikor le is írtad, meg látszik is, hogy megcsinálta, de nekem nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged