Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Meglesem majd, hogy van-e erre megoldás, hogy ne tűnjenek el a paletták (meglepne, ha nem találnék rá).
A fa struktúrára írtam, hogy én eleve a Findert használom ilyesmire (másik monitoron keresgélek és behúzom az aktuális alkalmazásba a szükséges fájlokat, ami ugyebár Mac-en működik, Windows-on meg nem igazán).
Mentés meg adott munkamappákba megy amik eleve ki vannak húzva a bal szélre.A kész munkák egyben kerülnek csomagba mentésre és mennek a NAS-ra, majd a 2 évnél régebbiek be is vannak tömörítve. Gépen csak az éles, folyamatban lévő munkák vannak, de azok többszörösen levédve (TimeMachine, OneDrive és Synology tükör). Az utóbbiak miatt bármikor, bárhol tudom a munkát bármelyik gépemről folytatni (igen, van Windows PC-m is, onnan tudom, hogy mekkora trágya tud lenni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Rendelésre: Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)