Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Elnézést a noob kérdésekért, de több éve nem használtam a szoftvert, és most sürgősen kellene benne editálnom egy magazint.
Az a gondom hogy minden hotkey másra van állítva mint aiban, nem értem miért. De a legidegesítőbb amivel időt és agysejteket veszítek, az a nem görgethető betűméret v bármilyen érték állítás.
Rákattintok, és shiftet lenyomba 10vel kellene ugorjon, erre meg sem moccan. Remélem van erre egy beállítás ami aktiválja?!?!?Másik nagy handicappem, hogy furán működik a pipetta. sosem azt veszi le amit szeretnék. Illetve van gyorsbillentyű hogy a szöveg színe és a szövegdoboz háttere közt tudjak váltani, mint az X a stroke és fill re?
Biztos van valami értelme hogy ennyire átvariálták, de nekem jelenleg úgy tűnik ez mind arra jó, hogy megőrjítse azokat akik csak nagy ritkán használnák a szotvert.
Illetve nagyon hálás lennék ha tudna valaki ajánlani egy jó tutorialt amiben hasznos dolgokat mutat, de nem kezdőknek, hanem finomságokat amivel időt lehet spórolni.
Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Éjszakai műszak
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest