Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Shade45

senior tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni a következő problémához:

Adott egy 500 Gb-os HDD, ami egy OMV (OpenMediaVault) NAS-on teljesít szolgálatot, fájlrendszer EXT4.
    Véletlen törlés történt a meghajtón, amint megtörtént egyből leválasztottam, nehogy valami felülírja a merevlemezt. Sajnos lomtár nem volt beállítva a lemezre, így onnan nem tudtam visszaszerezni az adatokat.
    Az elveszett adatok JPEG, és MP4 videófájlok.

Két fájl recovery szoftverrel próbáltam a törölt tartalmakat visszafejteni: PhotoRec és EaseUS Data Recovery

Mindkét szoftver hasonló mennyiségű adatot tudott helyreállítani, a JPEG fájlok mentése sikeres volt mindkét szoftverrel, azonban az MP4 videókkal valami probléma van; látszólag visszafejtette a fájlokat mindkét szoftver, de lejátszani már nem tudom őket.

A mentett videókat próbáltam EaseUS Video Repair-rel és Wondershare Video Repair Tool-al "megjavítani", a programok szerint sikeres a javítás, azonban csak a videók első 2-3 másodperce lejátszható.
    A videó fájlok kb 20-200Mb terjedelműek és 10s-2min hosszúak (ha ez számít valamit).

Van esetleg ötlet, hogy hogyan tudnám ezeket a sérült(?) videófájlokat megmenteni?
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák