Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a következő problémához:
Adott egy 500 Gb-os HDD, ami egy OMV (OpenMediaVault) NAS-on teljesít szolgálatot, fájlrendszer EXT4.
Véletlen törlés történt a meghajtón, amint megtörtént egyből leválasztottam, nehogy valami felülírja a merevlemezt. Sajnos lomtár nem volt beállítva a lemezre, így onnan nem tudtam visszaszerezni az adatokat.
Az elveszett adatok JPEG, és MP4 videófájlok.Két fájl recovery szoftverrel próbáltam a törölt tartalmakat visszafejteni: PhotoRec és EaseUS Data Recovery
Mindkét szoftver hasonló mennyiségű adatot tudott helyreállítani, a JPEG fájlok mentése sikeres volt mindkét szoftverrel, azonban az MP4 videókkal valami probléma van; látszólag visszafejtette a fájlokat mindkét szoftver, de lejátszani már nem tudom őket.
A mentett videókat próbáltam EaseUS Video Repair-rel és Wondershare Video Repair Tool-al "megjavítani", a programok szerint sikeres a javítás, azonban csak a videók első 2-3 másodperce lejátszható.
A videó fájlok kb 20-200Mb terjedelműek és 10s-2min hosszúak (ha ez számít valamit).Van esetleg ötlet, hogy hogyan tudnám ezeket a sérült(?) videófájlokat megmenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- PS Plus előfizetések
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest