-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlecrazzy
újonc
Szia!
Sikerült anno megoldani?
-
seefried
tag
Sziasztok!
Aspore 7750g-hez keresek merevlemez hátlapot. Akinek van,kérem jelezze. Köszi [kép] -
Beni2360
félisten
válasz
adolfo01 #33386 üzenetére
Nekem az elődje az 51 G van és simán küldöm át az egész mindenséget. Fn+F5 párossal hívható elő.
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Gondolkodok egy Aspire A515-52G gép megvásárlásán.
Valaki próbálta már,hogy működik a screen mirroring,tehát az okos tv-re ki lehet tükrözni a laptop képét win 10 alatt?
Ugyanilyen procival (i5 8265U) szerelt HP pavilion 15 van a havernak azzal simán meg lehet ezt tenni win 10 alatt.
Próbálta már valaki ezzel,ugyanúgy inteles alaplap és intel i5 8generációs processzor van az Acer Aspire A515-52G-ben is...elvileg működnie kellene.Esetleg még wifi kártya is fontos ehhez,hogy milyen?
Nekem ez nagyon fontos lenne,ha nem megy nem venném meg!Köszönöm.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Van valakinek elfekvőben komplett működő Acer Extensa 5230 laptopja, vagy ehhez való LCD kijelzője? Köszönöm! (remélem belefér az oldal témájába
)
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Adott a következő laptop:
Acer Aspire 5 A515-41G-F2SH.
Van egy m2-es ssd benne: hfs256g39tnd-n210a
Szeretnék még egy 2.5"-es ssd tenni bele. Levettem a hátulján levő műanyag fedőt, de üres alatta, se csatlakozó, se hdd fiók nincs alatta
Valami ötlet, hogyan lehetne beszerelni az ssd-t?
Köszi! -
beer1
aktív tag
Sziasztok
Erdeklodni szeretnék, hogy mi a vélemény az alábbi laptopokról:
Acer aspire nitro an515-52-73e5
Acer Predator helios ph315 51 749a
acer nitro 5
Mennyire megbízható, minőségi stb -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Acer Nitro 5 laptopoknál a csak SSD-vel szerelt konfiguráció esetében a második meghajtó utólagos beszerelése esetén már gyárilag benne van a megfelelő kábel, keret, csavarok a gépben?
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5730 gép.
T3200
2 GB Hynix DDR2
1 GB Kingston DDR2A hiba a következő:
Nem tudok rá Op. rendszert telepíteni. Se windows, se linux nem megy fel.
Windows esetében újraindulás, és ismételt kezdés.
Ha kiveszem a vinyót, rányomok egy egy másik gépben egy Win 7-et, akkor az sem indul el.
Csökkentett módban viszont igen és akár órákig is működik hiba és újraindulás nélkül.
Ha normál módban indítom, akkor ismételten újraindul.
Ha Live Linux-ot próbálok, akkor azt is újraindulással hálálja meg.Amiket eddig próbáltam:
- vinyó kivétele, másik gépben install, ezt részleteztem
- ramok cseréje, 1 modul mindkét slotban ugyanezt produkálja
- memtest lefut hibátlanul mindegyik modulon
- másik gépben tökéletesek a ramok
- másik gépből kivett rammal is ezt csinálja
- több usb-ben is próbáltam a Live Linux-ot
- bios a legújabb
- bios alaphelyzetbe állításaVan valakinek valami ötlete?
Ha alaplap vagy vga hal meg, akkor csökkentett módban miért indul?
Kifogytam az ötletekből sajnos, ha tud valaki mondani valamit azt megköszönném.Üdv.
Thomas -
Pison
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy Aspire A515-52G laptopom
Van benne egy 250-es ssd és 1 tb hdd.
A kérdésem:
Az SSD-s topkban azt javasolták hogy AHCI módban fusson a meghajtó.
A BIOS-ban 2 lehetőség közül lehet választani:
- AHCI
- optane without raid (ezen van most)
Ha AHCI módba rakom nem tölt be a windows és hibára leáll.
Hogy lehet AHCI módba kapcsolni hogy működjön is, újra kell rakni?
Mi a fene az a optane without raid mód? mire jó? Van értelme ezzel variálnom?
(amúgy ennyire fos Bios legyen egy 2019-es gépben, hihetetlen)Köszi.
-
Robertó79
tag
Sziasztok Nitro5 Biosba való belépéskor jelszót kér!!
Én nem adtam meg semmit és most nem tudok belépni a biosba valami megoldás esetleg? -
sowi
őstag
válasz
tomasekbobo #33371 üzenetére
bovitheted
-
halalfalo
tag
Heló!
Visszaolvastam a szerelőnyílással nem rendelkező gépek SSD vagy RAM bővítése ügyében, (A515 52G lenne) de elég vegyes a kép a garanciális tapasztalatokról. Már visszatérő poén, hogy az Acer hetente mást mond. Ezekben a hetekben mi az állása erről? -
tomasekbobo
csendes tag
Üdv!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy m.2 SSD házi otthoni bővítése esetén ugrik-e a garancia egy Acer Aspire 3 - A315-53G-ről? -
Boromir
újonc
Sziasztok! Acer aspire F573g tipusú gépröl lenne szó elég gyenguska az akksi olvastam hogy van akumlátorjavitó progi!? amit a biosból lehet inditani .Tudtok erről valami?v csere
-
SPeti1984
senior tag
Olyan segítséget szeretnék még kérni tőletek, hogy most jött meg ismerős Acer A515-52G laptopja amin Linux van és szeretne rá Win 10-et feltenni. Pendriveon rajta is van egyik nap még másik gépet simán telepített vele. Az Acerről viszont nem indul el. Bios-ban nem tudom beállítani a boot sorrendnél sem mert csak a Linux jelenik ott meg. Mi ilyenkor a teendő?
-
Riann
friss újonc
Köszönöm mindenkinek!
Nem cserélném ki, ha nem muszáj, igazából azon kívül, hogy baromi lassú, semmi gond nincsen vele.
A HDD akkor repül, megy bele helyette egy SSD, megkérdezem, plusz RAM fér-e bele (én vagyok az abszolút felhasználó, úgyhogy nekem tuti szervízbe kell mennem ennyivel is XD)
Azt nem várom, hogy szélvész legyen, ebben az árkategóriában hülyeség is lenne, de nem vennék 150-200k-ért újat, ha ésszerű kereteken belül kicsit fel lehet gyorsítani ezt.
Ha elbírja a az upgrade-et, és kicsit dob rajta, már azzal is kint vagyok a vízből
-
Beni2360
félisten
Az én 5 éves HP g6 i3 lapimon is sokat dobott egy SSD a HDD helyére és ehhez nem kell szervizbe menni. Na és ha lehet +ba egy 4 gb ramot bele. Na pont ezért: hogy egyszerre 14-18 böngészőlappal
Én csak 2 db-t tettem bele de a win 10 alá kellett. Ja és a HDD-t meg a DVD író helyére tettem be, ehhez lehet venni tartó modult. Látványos gyorsulás lépett fel.
Ha meg van M2ssd beépíthetőségi lehetőség az még egyszerűbbé teszi az egészet. Ezt a részit nem tudom, hogy van-e lehetőség.
Nem kell áthelyezni semmit.
Amint látom 3 éves gari van rá de a HDD-t cserélheted nyugodtan szerintem. -
Ha tudsz, akkor vegyél olyan laptopot, amiben 8 GB memória és SSD van + Intel Core i3 vagy jobb processzor legyen benne. AMD Ryzen is jó, ha találsz belőle megfelelőt. Ha nem tudsz új laptopot venni, akkor legyen beletéve SSD. HDD nagyon lassú, még az Intel Core i3 és jobb processzorok is lassúnak tűnnek HDD használatával, de az SSD használatával gyorsnak tűnnek.
-
Riann
friss újonc
Sziasztok!
Van egy lassan 2 éves Acer Aspire Es1-523-24RV típusú laptopom 500 gb HDD-vel.
Már a kezdetekben sem volt túl gyors (tudom, hogy nem egy erőgép, így nem is csodát várok tőle), de ez mostanra elég zavaróvá vált.
(Töredezettségmentesítés, újratelepítés, tisztítóprogramok megvoltak)Felmerült, hogy elkocognék vele szervízbe, és tetetnék bele SSD-t a HDD helyett, csak abban nem vagyok biztos, hogy érdemes-e belefektetni, vajon fog-e javítani a felhasználói élményen, sebességen, vagy ne próbálkozzak ezzel, és barátkozzak meg a tempójával, vagy vegyek egy másikat?
(Játékot nem futtatok rajta, képszerkesztő programból is kisebb gépigényűt (PhotoScape), videóvágót olykor-olykor, office-t (excel, word), chrome-ot, discordot, semmi igazán komolyat, az egyetlen amiben bűnös vagyok, hogy egyszerre 14-18 böngészőlappal is szoktam dolgozni (facebook, gmail, fórumok, ali, google, eseténként 1 youtube fül))
Szóval hálás lennék, ha ebben a kérdésben tudnátok tanácsot adni.
Előre is köszönöm! -
sowi
őstag
válasz
LaciMaci84 #33358 üzenetére
2 ev gari van ra
-
Beni2360
félisten
válasz
LaciMaci84 #33358 üzenetére
A ventillátor szokot még ilyet csinálni ha le van ragadva. A gép letíltja magát.
Memória nélkül el sem indúl. (Nem tudom, hogy van-e beépített memóriája.) -
LaciMaci84
csendes tag
Sziasztok, hozzám került egy ES1-533-P19U. Olyan probléma van vele, hogy egyik napról a másikra nem ad képet és magától kikapcsol. Konkrétan bekapcsolás után kb 10 másodpercig megy kék led világít majd kikapcsol. Nem ad sem képet sem hangot ki. Már kivettem memóriát, vinyót, de semmi változás. Töltés megy de azon kívül semmi. Decemberben volt 1 éves és a gari már megszünt rá. Törlesztő viszont még Decemberig van. Alaplap vagy VGA? Valakinek, valami ötlet?
-
-
pjen
félisten
Bocs bemásolom ide is hátha szerencsém lesz:Lehet nem ide tartozik,akkor bocs.Vettem tegnap MM ben,egy Acer Aspire 3 A315-51-399V lapost,amiben 256 Gb SSD van.Semmit nem találok róla sehol.Mintha nem is létezne.Egyébként elsőre jó kis gép.Esetleg,ha valaki tud leírást esetleg tesztet,megköszönöm.Az ACER shop se tud semmit.
-
Beni2360
félisten
-
Aspire E15
Szetszedtem a laptopot, hogy kitakaritsam, 2 dolgot huztam ki a hangszorot es s ventit es most nem kapcsol be a noti.
Mi lehet a gond? Ha toltore dugom akkor a led sem vilagit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- ASUS Chromebook C300S - N3060, 4GB RAM, 32GB eMMC tárhely, 20 ciklusos akku
- Hp elitebook 840 G7-es laptop, I7-es 10gen processzor, 16 gb ram , 256 gb ssd , makulátlan állapot
- Gyári DELL töltő eladó
- Nagyon szép állapotú Érintőkijelzős Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- Acer 12 port Type-c Thunderbolt dokkoló
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest