- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
Üdv
Egy kis segítséget szeretnék kérni a szakértő Hölgyektől és Uraktól. Van a páromnak egy Aspire V3-771G notebookja, amiben megadta magát az alaplap és kicseréltem benne. Rendszermérnök vagyok nem műszerész, de gondoltam ezzel csak elboldogulok...... na ezt benéztem
Igazából a csere sikerült, új alaplapot beszereltem, kitisztítottam, felpasztáztam, mindent összedugtam, stb... minden nagyon szuperül működik kivéve a billentyűzet.
Az van, hogy vagy megsérült a ribon kábel vagy pedig az aljzatban nem pontosan a helyén ül a kábel, de akár hányszor szétszedem és összerakom, mindig lesznek billentyűk, amelyek dupla karakter-bevitelt regisztrálnak.Egyik próbálkozásnál a hosszú "í", backspace, stb. érzékel dupla leütést, a másik összerakásnál meg mondjuk az "x" vagy a "á". Például az "x" lenyomására "xy" íródik ki, vagy a lefele nyíl egy "é"-t is megnyom. Olyan mintha a kábelen az egyik láb valahogy "áthúzna a másik lábra is, viszont csak akkor ha normálisan gépel az ember, ha erősen nyomom meg a billentyűket akkor csak a helyes gombot regisztrálja, akkor nincs kettős karakterbeviteli érzékelés. Remélem érthető volt a magyarázat.
Szeretnék segítséget kérni, mit csináljak (mert már vagy tízszer megpróbáltam összerakni). A kábel ugyan meg van hajlítva, de sérülés nyomát nem látom. Van a fővárosban olyan megbízható szakember akihez elvihetném és emberi áron korrektül megjavítja, vagy esetleg ez egy ismert jelenség és én is ki tudnám javítani a hibát.
Mindenféle segítséget előre is nagyon szépen köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB RAM 1000GB SSD Nvidia RTX 3060 6GB
- AKCIÓ!! HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest