Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• engedo

csendes tag

válasz EyEsOnU #17670 üzenetére

Szia!

A dolgok jelen állása szerint hűtés tekintetében a legjobb választás a 3820, majd a 5820, legvégül a 4820 ( a 1830 modellről nincsen még teszt, bár előrendelhetőek).

Amennyiben alapból a 15.6”–os 5820-ra gyúrtál, az jobb választásnak tűnik a 4820-hoz képest, a nagyobb méret elvben jobb szellőzést/hűtést ígér.

Az 5820 modellről nem olvastam még tesztet, nem tudom a melegedés miatt fojtja e a BIOS a processzort, annyit azért megjegyeznék a 4820 védelmében, hogy a tesztek rendesen tűréshatárig hajtják a vasakat, mindennapi helyzetekben nem biztos, hogy visszavenné a processzor az órajelét.

A 4820 esetében ez egyébként is a melegedés miatt van, internetezés és/vagy irodai munka közben nem hinném, hogy előfordulna a jelenség, ezt erősítik meg a 4820 tulajdonosok is.
    Játék közben meg érdemes notebook hűtőre tenni a gépet (nem tudom ki akarna az ölében notebookkal játszani, ezeknek a notiknak a hűtése nem erre van kitalálva – legfeljebb az igazi gamer notike pl. Sager, Alienware, Deviltech -, nem szégyen a játék idejére felpakolni a gépet az asztalra, alatta egy hűtővel), bár pár német tulajd jelentése szerint játék alatt sem melegszik túl a gépük.

Így az 5820 light használatnál biztos nem okoz majd csalódást, a processzor és a grafikus mag egyidejű erős terhelése során pedig elő kell venni a notbeook hűtőt.

Üdv.:

engedo

Új hozzászólás Aktív témák