Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Engem egyszer térdeltek le úgy, hogy a hosztingnál gigabites portot fizettem, amit teljesen elszaturáltak, aztán a szolgáltató küldött egy emailt, hogy akkor most egy ideig nullrouteolják az összes forgalmat, ami a szerverem felé irányul, mert nem tudnak ennyi adattal mit kezdeni. Akkor volt az, hogy kerestem alternatívát. Hamar rájöttem, hogy nem vagyok szolgáltató ahhoz, hogy anycast címeim legyenek, nem akarok /24-et venni minimum, hogy egyáltalán legyen, DNS szervert sem akarok üzemeltetni, a BGP-hez se értek (és egyedül nem is biztos, hogy kéne erőltetni), szóval marad az, hogy keserűen ugyan, de bekötöttem CF mögé mindent. Azóta nem igazán kapok semmi támadást. A JS challenget élből tiltom, csak kínára szoktam rakni. Szomorú, de ez van. És sokan vannak hasonlóan, mint én. One man projekt, ami nem feltétlen termel hatalmas hasznot, aztán marad az, hogy az ember vagy megtanul mindent és mélyen a zsebébe nyúl, vagy megy egy AWS-hez, ahol megoldják neki talán olcsóbban a skálázást, vagy megy Cloudflarehez, ami meg megoldja ki tudja miért cserébe...
Ha egyébként tud bárki jobb alternatívát, ami kifizethető kisebb projekteknek is, szívesen veszem a javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" A1278 2011 eleje
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- iMac 21,5" 4K 2019 A2116 i7 3.2/16/512/RP555X + Apple Bill/Trackpad (Dobozos)
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest