Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Bakker valahol láttam, hogy valaki vett egy ilyet. Először rendeljkínait fb oldalán láttam egy posztot júni14-e körül, hogy van ilyen raktáron kb ennyiért(meg a másik főnöki fotel fajta), talán ott írta valaki, hogy vett egyet, de kb ennyi a hozzászólás, elég nehéz megtalálni. Szóval vagy ott, vagy itt prohardver fórumon(ebben, bestbuy vagy 'ebay-es kütyük kis pénzért' topikban). De valahol van valaki, aki vett egy ilyet nemrég.
Hasonló paraméterekkel(-12kg), hasonló körben keresek széket, de most mondjuk annyira nem fér bele. Én inkább főnökit vennék, viszont most jöttem rá, hogy 30+ fokok vannak, h klíma nélkül az nem menő. Markusokat néztem az elmúlt 2 hétben fb marketplace-n, volt 3 is pesten(most nincs egy se), 2 darab 20-ért(az egyik nagyon szép barna bőr, hölgyé), meg egy 25ért gyálon(az is hölgyé), szép állapotúak. De ikeában minden további nélkül kipróbálhatod szerintem...csak nem 10-en órákra
Meg markushoz van egy magyar kicsomagolós videó, elég...érdekes, mindenesetre van, lehet látni használat/beállítás közben a videó végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg markushoz van egy magyar kicsomagolós videó, elég...érdekes, mindenesetre van, lehet látni használat/beállítás közben a videó végén.