- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Steelcase Gesture
Múlthét hétfőn érkezett meg. Azóta próbálgatom. A hétvégén van még időm dönteni sorsáról.
Első beleülésre nem éreztem azt a hű, de, azta, 1200€-n pihentetem a hátsóm.
De talán nem is ez a lényeg.
A könyöklő elég magas, jól állítható, nincs nyakfájdalom, nyakmerevség. És a könyököm sem fáj.
A háttámla is teljesen jó, a hátam sem fáj. Ez a finoman állítható ellentartás eszméletlen jó. Nem is gondoltam volna.
A fejtámla is nagyon jó. Elég sok féle képpen állítható. Kényelmes.
Az egyedüli gond az üléssel van. Elzsibbad benne a hátsóm. Bár ezt befolyásolja az ülési helyzet is. Így szerintem, talán nem a székkel van a gond, hanem, hogy nem tudok normálisan ülni benne. Korábban ezzel azért nem volt gond, mert a másik széknél váltottam törökülésbe és máris jobb volt. Itt azért kisebb az ülőfelület, ez nem igazán kivitelezhető. Legalábbis nem olyan kényelmesen.
Tegnap beraktam egy párnát (1200€-nál azért nem szeretnék), a helyzet jobb lett, de így meg már a kartámasz magassága lett alacsony. (Vékonyabb párnával jobb lenne.)
Mivel ennek van a legmagasabb kartámasza a nézettek közül, így nem küldöm vissza.
Inkább a fenekem zsibbadjon, mint a nyakam fájjon. Legalább többször felkelek inni.
Most kicsit más pozícióban ülök, nem is zsibbad az alfelem.
A nem megfelelő pozíciót okozhatja az asztal is. Szerintem egy kicsit túl alacsonyra került. A lábak manuálisan állíthatók, de ahhoz le kell pakolnom róla. Legalábbis nagyon ajánlott. Ezért rendeltem tőlük egy elektromosan állítható asztalt. Már úgyis nézegettem régóta egy ilyet. 3-4 hét és megkapom.
A széket 3D Knit-es felülettel vettem, bár ez csak a háttámlára és fejtámlára terjed ki, az ülésre nem. Kicsit érdesebbnek hat, mint amire számítottam, de eddig tetszik. Mondjuk a mostani időjárás miatt csupasz háttal még nem érintettem.Egy 5 perces beleülés nem derített volna ki semmit egy idegen asztalnál. Tegnap azért benne ültem vagy 8 órát. De lehet, hogy volt az 10 is. Csak tölteni és üríteni keltem fel. Szóval azért az elég jó a zsibbadás ellenére is.
Bár még mindig vannak kétségeim, de remélem, hogy az asztal majd megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest