Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alex.Ph

csendes tag

Sziasztok!

Tekintetbe véve hogy nincs két egyforma ember (vagy két egyforma termék..) szeretném leírni a tapasztalataimat a WAU2 FAB-ról.

Officeplazatól rendeltem, a kiszállítás már rosszul kezdődött mert az MPL-es futárnak nem működött a terminálja, szóval szaladgálni kellett pénzt kivenni, aztán meg kiderült hogy egy 40 kilós nőt küldtek a 30 kilós csomaggal, szóval egyedül kínlódtam fel a negyedikre. Ez természetesen az MPL sara, de érdemes megemlíteni.

Maga a szék amit kaptam egész egyszerűen silány minőségű volt. Forrasztási hibáktól kezdve mikrokarcos(1-2 mm) festésen keresztül egészen egy háttámláig, aminek a műanyag-gumis része úgy volt odaragaszta a textilhez, hogy mindenhol ragasztónyomok voltak. Egyik oldalról úgy nézett ki mintha pókhálós lenne, másik oldalról meg úgy mintha valakinek nagyon tetszett volna.

A szék állíthatósága (sem) nyerte el a tetszésemet: a hátlapot nehezen, a lumbar supportot erőnek erejével kellett nyomni/tekerni hogy állítani tudjam, viszont a headrest a legkissebb nyomásra is elállítódott. Az ülőfelület egész kényelmes volt, bár a habot a 2-3 nap alatt amíg használtam természetesen nem tudtam betörni, szóval kissé nyomott.

Az officeplazatól rendeltem, ahol az átvétel napján jeleztem a problémát. Első blikkre a háttámla cseréjét ajánlották fel (pénteki nap) majd hétfőn felhívtak elnézést kérni és ajánlották a teljes termék cseréjét. Mondtam nekik hogy egy 170k-s széktől nem ezt a minőséget várnám el, szóval szeretném visszaküldeni a terméket, és a minőségi problémákat figyelembe véve szeretném hogy állják a futárt. Ebbe beleegyeztek, viszont utána 3 alkalommal kellett őket felhívnom hogy mi van azzal a futárral, kifutunk a 2 hét elállástól, akkor éltem célt amikor bedobtam a fogyasztóvédelmet.

Abszolút meglehet, hogy ez egy minden szempontból rosszul elsült sztori, de álljék itt az én tapasztalatom is.

Új hozzászólás Aktív témák