Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
Igen, de neked van géped, és azon is játszol, a kérdező meg kifejezetten mondta, hogy nincs olyan pc ami játékra való. Én csak azt próbáltam elmondani, hogy ha egyszer letette valamelyik mellett a voksot, akkor itt nincs változtatási lehetőség, mert nem bővíthető. Majd eldönti, és ahogy mondta nem annyira játékra venné. Viszont azt nem fogom megérteni, hogy valaki azért vesz questet, hogy aztán egy "kényelmetlen" fejszettben nézzen egy nagy tv-t ráadásul a netflix a questen mintha csökkentett felbontásban menne, és még munkára ez a verzió sem való. Én főleg pc vr-ra vettem, és bizonyos okokból még a walkaboutot is pc vr-al tolom. (pl. questen a walkabout osztható családiba, de a dlc-k már nem, és mivel osztott a walkabout nem tudom a dlc-ket megvenni hozzá, mert azt írja, hogy nincs megvéve. ).Szóval ha csak erre veszi, akkor lehet jobban jár ha megvárja a sony pcvr megoldásait azért aha a lencse el is lett rontva a kijelző az elég top.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest