Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Ha már garancia, hagy OFF-oljak én is egy kicsit. Én a Media Markt Garancia Plusz Gold-al kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi. Elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne ha a 2020-ban vásárolt TV-m leesne a falról. Normál esetben nem élnék vissza ilyesmivel, de több mint fél éve levelezek egy a TV-n fellépő problémával kapcsolatban, ahol két érintett fél lehet a hunyó, amiből az egyik a TV gyártója, a másik pedig a használhatatlan alkalmazás fejlesztője, ahol persze megy az egymásra mutogatás. A TV papíron a támogatott eszközök közé tartozik, és ennél fogva telepíthető is rá a szóban forgó szolgáltatás, ami kb. 95%-ban nem működik. Kicsit beleuntam már a hosszadalmas levelek írásába, amire egy copy - paste választ kapok rendszerint, amiben leírják, hogy sajnálják, de... Nos ezért jutott eszembe élni a Garancia Plusz Gold adta lehetőséggel, de nem csináltam még soha. Nem szeretnék két szék közé ülni sem.
Akinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata, kérem írjon privátban, nyilván nem kell ezzel tele OFF-olni a topikot. Igazából még ennyit sem írtam volna ide ezzel kapcsolatban, amennyiben nem ilyen témákra evezett volna a beszélgetés az utolsó néhány hozzászólásban
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest