Hirdetés
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az FCC jelentése árulkodik a Switch 2-ről
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Ha már garancia, hagy OFF-oljak én is egy kicsit. Én a Media Markt Garancia Plusz Gold-al kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi. Elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne ha a 2020-ban vásárolt TV-m leesne a falról. Normál esetben nem élnék vissza ilyesmivel, de több mint fél éve levelezek egy a TV-n fellépő problémával kapcsolatban, ahol két érintett fél lehet a hunyó, amiből az egyik a TV gyártója, a másik pedig a használhatatlan alkalmazás fejlesztője, ahol persze megy az egymásra mutogatás. A TV papíron a támogatott eszközök közé tartozik, és ennél fogva telepíthető is rá a szóban forgó szolgáltatás, ami kb. 95%-ban nem működik. Kicsit beleuntam már a hosszadalmas levelek írásába, amire egy copy - paste választ kapok rendszerint, amiben leírják, hogy sajnálják, de... Nos ezért jutott eszembe élni a Garancia Plusz Gold adta lehetőséggel, de nem csináltam még soha. Nem szeretnék két szék közé ülni sem.
Akinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata, kérem írjon privátban, nyilván nem kell ezzel tele OFF-olni a topikot. Igazából még ennyit sem írtam volna ide ezzel kapcsolatban, amennyiben nem ilyen témákra evezett volna a beszélgetés az utolsó néhány hozzászólásban
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 2db WD Red 4TB NASware 3.0 - WD40EFRX
- Huawei Soyealink B535-333 4G 4g+ CPE 3 LTE router független 4G+ sim-es
- Dell Magyar Gamer Laptop i7 6700HQ 16GB DDR4 256GB NVMe SSD 640GB GTX 960M 4GB GDDR5
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16e 128GB White ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- RYZEN 7 5800X + B550 AORUS ELITE V2 + 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest