Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nergalos
aktív tag
válasz Raymond #50713 üzenetére
Köszi, meglett... A kontrollerek lemerültek a sok állásban és olyan egyszerre, hogy nem gyanakodtam elsőre erre. A metát meg egyáltalán nem tudom, hogy mi is az. Az oculuson is a feleségem fb fiókjával regisztráltam mert nekem nincs fiókom és nem is tervezek.
MOst meg nem működik a pc-vel sem..[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
Sziasztok, jó ideje nem használtam a headsetet és most valami meta szarsággal fogadott. Továbbá nem működnek a controllerek csak a kézkövetés vagy mi? Rohadtul idegesítő, mi történt? Csak használtam volna kicsit...
mindent frissítettem...sajnos
AZT a rohadt!
Sikerült kikapcsolnom a kézkövetést de most meg a headset viszi a kurzort. Klikkelni, hogy kell? Nem érzékeli a controllereket. Rémálom...[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
-
Nergalos
aktív tag
válasz gulasoft #45477 üzenetére
Csak jelzem, hogy én megvettem kb. fél éve, elindítottam azzal a problémával amit fentebb leírtam. Így aztán kedvem és időm sem volt rá több, így hozta a helyzet. Most baszakodok vele. Nyilván a lóvét nem kapom már vissza.. Más fórumokon olvastam hasonló problémáról szóval nem egyedi eset.
Soha nem felejtem el a gyári játékdvd-ket amik aztán telepítés alatt megakadtak de volt olyan amit le sem játszott a dvdm. Nem csak az enyém hanem aztán a bolté sem(szerencsére). Meg hát nem patcheket kell kiadni a bugos gamekhez hanem működő játékot kellene csinálni. Szóval egyik oldal-másik oldal.
Szerintem!
-
Nergalos
aktív tag
Sziasztok,
erre valaki?
A 2-es probléma megoldódott a lapozófájl megnövelésével. Az 1-es sajnos még mindig nem működik."Sziasztok,
végre eljutottam addig, hogy lett egy kis időm az Alyx kipróbálására. Segítsetek kérlek, hogy az alábbi jelenségekkel mit kezdjek mert gondolom másnál jobban működnek.
1.
Az Alyx indítása egy rémálom mert a Steam vr- be rak ahol a raszteres kört, a csillagos eget és a távoli hegyeket látom. A windows kiír valami 126-os hibát vagy mit amit le lehet okézni... Jobb menügombra feljön, hogy fut az Alyx. Bal menügombra meg asszem a steam vr ablaka.
Kb. 120-ik indításra (Oculusból, Steamból, desktopról...mindegy) elindul az Alyx és minden fasza.....
2.
......volt addig ameddig el nem jutottam a vonattal a kinyitandó páncélajtóhoz. Ahogy oda bemegyek (fertőzött terület vagy mi) belépek egy ajtón és elkezd tölteni a játék...aztán kilép a p..ába.
Szóval sokáig nem jutottam, kérlek segítsetek ha tudtok mert gondolom a lényeg csak most kezdődik
Köszi!" -
Nergalos
aktív tag
ja és a legújabb, hogy a szoftverfrissítés óta bekapcs után nem fogadja el az ülő pozíciót..megőrülök mert így nem is tudom használni a hmd-t!!!
-
Nergalos
aktív tag
Sziasztok,
végre eljutottam addig, hogy lett egy kis időm az Alyx kipróbálására. Segítsetek kérlek, hogy az alábbi jelenségekkel mit kezdjek mert gondolom másnál jobban működnek.
1.
Az Alyx indítása egy rémálom mert a Steam vr- be rak ahol a raszteres kört, a csillagos eget és a távoli hegyeket látom. A windows kiír valami 126-os hibát vagy mit amit le lehet okézni... Jobb menügombra feljön, hogy fut az Alyx. Bal menügombra meg asszem a steam vr ablaka.
Kb. 120-ik indításra (Oculusból, Steamból, desktopról...mindegy) elindul az Alyx és minden fasza.....
2.
......volt addig ameddig el nem jutottam a vonattal a kinyitandó páncélajtóhoz. Ahogy oda bemegyek (fertőzött terület vagy mi) belépek egy ajtón és elkezd tölteni a játék...aztán kilép a p..ába.Szóval sokáig nem jutottam, kérlek segítsetek ha tudtok mert gondolom a lényeg csak most kezdődik
Köszi! -
Nergalos
aktív tag
válasz s7evcsenko #43487 üzenetére
legalább volt egy kicsi q2 vr-élményed!
-
Nergalos
aktív tag
válasz wollnerd #43337 üzenetére
Segítek mert nagyon értetlen vagy..
A pupilla távolságodat mérhetted úgy is, hogy a pupilláid orrodhoz képest legközelebb eső távolságát vagy éppen a pupilláid orrodhoz képesti külső átmérőit méred. Mint írtam gondoltam, hogy jól méred -tehát a pupilla-közép távolságot- de nyugodtan értetlenkedj tovább. Vagy érted már? -
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #43316 üzenetére
És tényleg nem…
-
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #42274 üzenetére
ez quest2-re is van?
-
Nergalos
aktív tag
válasz kerti008 #41943 üzenetére
Amennyiben a határ mellett laksz akkor még olcsóbb is.. MM-ben online megrendeltem, kiautóztam érte, személyesen átvettem...ennyi. (előtte én 2x szoptam az amazonnal mert hibásat küldtek. Visszaküldtem, visszafizették. De az utánajárás, csomagolás, postázgatás stb. nekem sok volt) Itthon meg huszon-harminezerrel többe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
-
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #41810 üzenetére
1000€-t Én hiába nézegetem azt a store-t 150-200€- nál többet nem tudnék elkölteni számomra értelmes programokra. Persze ízlések és pofonok meg hát az évek és a rutin stb.
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #41663 üzenetére
Ok, köszi!
a2d2 Neked is köszi!
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #41661 üzenetére
Igen, kösz az észrevételt. Amúgy miért nem jó, nem az igazi a pc verzió?
-
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #41659 üzenetére
Éppen az Eleven pinpong játékot nézegettem… Steamen 10€(akciós), Oculuson 20€. Nem is tudom lehet, hogy a pc-mentesség megér 10€-t.
[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #41577 üzenetére
Egyelőre keresem a settingset😀
-
Nergalos
aktív tag
válasz gulasoft #41570 üzenetére
Igen, ez egyértelmű számomra.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy a többi fps-szerű játék is hasonlóan működik vagy ez ilyen csak. Az irányítás pl. vagy amikor elindulok vagy repülök beszűkül a látótér. Nagyon zavaró számomra..na meg ahogy az ellenség mozog! Időutazás visszafelé
Gondoltam kezdek ezzel Alyx vagy Fallout4 helyett mert ez most akciós… Remélem azok nem ilyenek[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #41564 üzenetére
Ez valami jónak számít q2-re? Megvettem de nagyon nem jön be..
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #41438 üzenetére
-
Nergalos
aktív tag
válasz scyllafren #41440 üzenetére
+1
Így van, nem tudom mit nem lehet ezen érteni… -
Nergalos
aktív tag
Fallout 4 vr-el van valakinek tapasztalta? Érdemes megvenni? mert viszonylag húzós az ára és nem szeretnék feleslegesen kiadni rá..
( a kalózkodás is ezért van sztem..sok a szar amit el akarnak adni és egy-két ráfázás után senki nem akar fizetni) -
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #41407 üzenetére
A korrekt az, hogy nem zsákbamacskát árulnak hanem előre megmondják, hogy mit akrnak.
-
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #41322 üzenetére
Ha ezekre keresel rá akkor ez jár neked célzott hirdetésként nem?
-
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #41308 üzenetére
Most, hogy hétfőn megyek érte mm.at-ba szétbasz az ideg, hogy nem vártam még egy napot a megrendelésével. Mindig elfelejtem, hogy miért is nem vagyok én fenn facebookon…!
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40997 üzenetére
-
Nergalos
aktív tag
válasz Motion_Blur #40889 üzenetére
Az egyik visszaküldött nálam is ilyen volt.. Szerintem sokan észre sem veszik vagy éppen nem törődnek vele. Én is úgy figyeltem fel rá, hogy olvastam a problémáról valahol, szóval másoknál is előfordul. Mondanám, hogy hangyafasznyi hiba de nekem nem az, én visszaküldtem.
-
Nergalos
aktív tag
válasz peugeotmate #40880 üzenetére
Lehet, hogy ez lesz a jó megoldás.
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #40522 üzenetére
még mindig elbeszélünk egymás mellett. Feladom…Tudod, egyszer már írtam, hogy nem kell egyeznie a véleményünknek. Majd másban egyetértünk
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40517 üzenetére
Az amazon ha végre kapok egy használhatót tőlük akkor örülni fogok.
[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40509 üzenetére
Bár tartanék már én is itt
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #40508 üzenetére
Kérlek értsd már meg amit leírtam
Én nem írtam sem alzás sem xboxos sem playstationos összehasonlítást és nem is minősítettem azokat. Amazon.it és igen, azért mert használtat küldtek másodszorra, Először meg hibásat nem csak nekem. Szerintem ez benne van az üzletpolitikájukban, így akarnak megszabadulni a visszaküldött termékektől. (szerintem) Csodálkozás nélkül ajánlotta fel, hogy maradhat nálam és valamennyit kompenzálnak. Mint említettem ez a cucc nem egy kibontott és szépen visszacsomagolt termék volt hanem ez egy gusztustalan használt szar amit a zsibin sem vennék meg Kereskedelemben dolgozom, nekem ez sok volt.
És nem mondtam senkinek, hogy ne vegyen amazon.it-ről mert veszélyes onnan rendelni, csupán korrektnek tartom ha ez is le van írva sok más mellett.
Amúgy tényleg alzáról is írták már a fórumon, hogy a másodikat-harmadikat várják mert rosszakat küldtek vagy éppen kínai volt a töltő.. Számomra ez korrekt és információ, a vásárlásaimat akár befolyásolhatja is.
Ez kicsit olyan, mint ebay-en vagy pl. árukeresőn mikor értékeled az eladót, terméket,stb. (persze ott is sok ember oda írja, hogy hát nem annyira vált be a termék és ad rá 5*-ot)
nekem ez a véleményem.
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40498 üzenetére
Igen, ez ilyen. Még nem kiforrott a rendszer, így van ahol ez működik van ahol az, van ahol mindkettő és van ahol egyik sem. Majd még alakul.
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40494 üzenetére
Az airlinket nem próbáltad? Az az oculus saját vezeték mentes szoftvere. Elvileg ha friss a firmware (v28) akkor annak is mennie kell.
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40490 üzenetére
Akkor mégis megvetted vr desktopot ha jól értem. Mert amit linkeltél az nem az airlink vagy?
Egyszer talán majd én is itt tartok[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #40488 üzenetére
Költői kérdés volt.. nem tudsz számolni vagy csak azokat a hozzászólásokat olvasod amikre válaszolsz is? Neked is írom, hogy nem írtam, hogy mindenki visszaküldi.. Részemről csak annyi, hogy én már odaírnám, hogy ha az amazontól rendelsz az olcsóbb de adódhatnak problémák ahogy a példák mutatják.
-
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #40489 üzenetére
Bö? Nem vágom. Nem írtam, hogy mindenki visszaküldi de azt gondolom, hogy elbagatellizálni a létező dolgokat nem illik.
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #40475 üzenetére
Aha és oda is küldjük vissza a hibás, használt szarokat nem kevesen amit küldtek. Nem igaz?
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40469 üzenetére
Hogy mi kell még? Egy normálisan működő program + hibátlan q2. A kettő együtt nagyon ritka sajnos. Ne add azért fel!
[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40430 üzenetére
Szuper! Sajna én becummantottam de majd a következő… Nem adom fel!
-
Nergalos
aktív tag
válasz Lacielvtárs #40423 üzenetére
öööö... ügyes vagy? sikerült újat kapnod?
-
Nergalos
aktív tag
Megkaptam ma az amazon.it-től (ismét) megrendelt q2-t. HASZNÁLT!!!!!!!Koszos doboz, védőpapírkák összebaszva, szemüveges spacer benne a headsetben, minden kinyitva, használva...
Nem akar ez nekem összejönni, nyilván megy vissza a csába. (újat rendeltem, nem kérdés)
-
Nergalos
aktív tag
válasz barcalaci84 #40355 üzenetére
Élőben biztosan nincs esélyed Vr-ben mem tom milyenek..
-
Nergalos
aktív tag
válasz kiskuplung #40248 üzenetére
Nézz körül, hogy kik gyártanak a business szektorba, iszonyat árak vannak pl. varjo.com
Én úgy látom, hogy az ár különbség mellett minőségbeli különbség is van ám. Cserélhető akksi, 120Fov, felbontás stb. Nem mellesleg lehet, hogy nem esik le a fejedről—> nem kell kiegészítőket venned stb. A quest 2 business nem “csak” 800$ éves díja is van. -
Nergalos
aktív tag
válasz DougButabi #40231 üzenetére
Azokat néztem én is. Én nem mernék így rendelni de nincs tapasztalatom.
@Raymond, amazonos vásárlás? -
-
Nergalos
aktív tag
A Upc connect boxról van tapasztalata valakinek? Tudja az 5Ghz-et és meg lehet benne oldani, hogy csak a q2 használja. Asszem…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Projektor topic
- Linux kezdőknek