Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Norbeey90 #34109 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor vársz egy kicsit. Ugyanúgy ahogy az elite strapnél is kellett egy hét, úgy a 3d nyomtatott dolgoknál is kell egy kis idő, mire kiderül mi és hogyan válik be. Úgy emlékszem van másnak is itt a csapatban nyomtatója, és Quest2-je, szerintem mi próbálkozni fogunk.
Btw, ha valaki bevállalja, hogy nyomtat másnak lekle rajta, én nem szoktam, mert nekem nincs jó minőségűre beállítva a nyomtatom, mert barkácsolásra használom. Ha tuti minőséget akarsz akkor érdemes kipróbálni (decemberben, ha nem tombol a covid, összeülhetnénk valahol és akkor meg lehetne nézni / ki lehetne próbálni a modokat), és azt megrendelni cégnél, mert ott 100%-os minőséget kapsz, aminem csak szép, de jól is néz ki. De ha makettezel, és otthon vagy a festésben, barkácsolásban akkor némi csiszolás, és szórógitt és festék csodákra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest